Αρχική Eπικαιρότητα Πρώτη παραίτηση από την Βουλή – Παραιτείται η Ελένη Γερασιμίδου

Πρώτη παραίτηση από την Βουλή – Παραιτείται η Ελένη Γερασιμίδου

Την απόφασή της να παραιτηθεί από βουλευτής ανακοίνωσε απόψε η Ελένη Γερασιμίδου. Με γραπτή δήλωσή της εξηγεί τους λόγους της απόφασής της.

Η Ε. Γερασιμίδου κάνει γνωστό ότι παραδίδει την έδρα της Α. Αττικής του ΚΚΕ στον πρώτο επιλαχόντα του κόμματος, Γ. Γκιόκα. 

Στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας».

«Ως γνωστόν», συνεχίζει στη δήλωσή της, «οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό».

Προηγούμενο άρθροΧρίστος Δήμας : “Ευχαριστώ τον Κ.Μητσοτάκη – Ξεκινάμε !!
Επόμενο άρθροΤα viral των εκλογών 2019: Στις κάλπες με σαγιονάρα, μαγιό, κατοικίδια και… άλογα