Αρχική Ν. Κορινθίας Συμμορία χτύπησε μεγάλο αρτοποιείο στους Αγίους Θεοδώρους – Τρόμος στους κατοίκους της...

Συμμορία χτύπησε μεγάλο αρτοποιείο στους Αγίους Θεοδώρους – Τρόμος στους κατοίκους της περιοχής (βίντεο)

Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων προκαλεί η δράση συμμορίας ληστών. Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησαν σύμφωνα με μαρτυρίες 2 επιθέσεις σε σπίτια, μερα μεσημέρι.

Στην μια περίπτωση μάλιστα που έγινε μέρα μεσημέρι, υπήρξε και συμπλοκή μεταξύ των ληστών και του κατοίκου που τους αντιλήφθηκε.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου συμμορία που δρα με ένα ασημί Τζιπ, χτύπησε ένα από τα μεγάλα αρτοποιεία της πόλης των Αγίων Θεοδώρων.

Συγκεκριμένα, αφού παραβίασαν την πίσω πόρτα της επιχείρησης, εισέβαλαν μέσα στο κατάστημα και αφαίρεσαν την ταμιακή μηχανή και διάφορα προϊόντα.

Την ώρα εκείνη κάτοικος της περιοχής που τους αντιλήφθηκε άρχισε να καλεί προς βοήθεια, γεγονός που ανησύχησε τους ληστές και τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Έπειτα απο λίγη ώρα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ μετέβη στο σημείο και μαζί με την ιδιοκτήτρια διαπίστωσαν τη ζημιά που είχε προκληθεί από τους δράστες. Το κατάστημα που διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει τις κινήσεις της συμμορίας με το επίμαχο βίντεο να το εξετάζει η ΕΛ. ΑΣ

Πρόκειται για ακόμα ένα δυσάρεστο περιστατικό στον πολύπαθο Νομό Κορινθίας, που οι αστυνομικοί προσπαθούν για την αστυνόμευση αλλά υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, γεγονός που προκαλεί την έκρηξη της εγκληματικότητας, καθώς και την δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων.

Πηγή: atnews.gr