Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το απίθανο πρωινό μπέρδεμα – Η...

Πάτρα: Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το απίθανο πρωινό μπέρδεμα – Η ατάκα για τον εκλογικό χάρτη (βίντεο)

Ένα απίστευτο μπέρδεμα προέκυψε με το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα, στην Πάτρα, ο Γιώργος Παπανδρέου…

Ο πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, είχε ενημερώσει ότι θα ψήφιζε στο Σχολικό Συγκρότημα «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου», στην οδό Αγίας Σοφίας 17-23.

Ωστόσο και λόγω του ότι στις Εθνικές Εκλογές τα εκλογικά τμήματα θα είναι λιγότερα από αυτά των πρόσφατων ευρωεκλογών, το συγκεκριμένο ήταν κλειστό το πρωί.

Αυτό προφανώς δεν το γνώριζαν στο επιτελείο του κ. Παπανδρέου και γι’ αυτό προέκυψε το μπέρδεμα, με δημοσιογράφους και οπερατέρ να πηγαίνουν πρώτοι και να βλέπουν το λουκέτο.

Τελικά ο πρώην πρωθυπουργός ψήφισε στις 11.00 στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

«Ψηφίζουμε για να τιμήσουμε την δημοκρατική παράδοση της Αχαΐας, να τιμήσουμε αγώνες για τη Δημοκρατία γενεών, ψηφίζουμε για την ελπίδα, για όσους δεν θέλουν να δούνε την Ελλάδα βαμμένη στο μπλε της συντήρησης, αλλά ούτε και μια χώρα όπου η αριστερά έχει συγκατοικήσει με την συντήρηση ή έχει και συντηρητικές πρακτικές όπως αποδείχθηκε».

Ο κ. Παπανδρέου συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «ψηφίζουμε για την δύναμη της αλλαγής, αυτό που χρειάζεται η χώρα. Μια δύναμη που όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε και που είναι πολύ σημαντικό για τον μέλλον, το αύριο της Ελλάδας. Γι’ αυτό και είναι σημαντική η ψήφος, είναι ψήφος αλλαγής».

Πηγή: newsit.gr