Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα-νέα στοιχεία: Μαχαίρωσε 9 φορές την 19χρονη πρώην του μπροστά στη δίδυμη...

Πάτρα-νέα στοιχεία: Μαχαίρωσε 9 φορές την 19χρονη πρώην του μπροστά στη δίδυμη αδερφή της επειδή δεν ήθελε γάμο

Νέα στοιχεία είδαν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας ενός 27χρονου στην Πάτρα εναντίον της πρώην συντρόφου του, την οποία μαχαίρωσε εννέα φορές.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο δράστης -ο οποίος με την απολογία του στο ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- επιτέθηκε στην 19χρονη επειδή εκείνη δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Οι δύο τους διατηρούσαν σχέση μέχρι και πριν λίγο από την επίθεση, κατά την οποία άρχισε να μαχαιρώνει τη 19χρονη Μαρία σε όλο της το σώμα και μάλιστα μπροστά στη δίδυμη αδερφή της.

Η εισβολή στο διαμέρισμα

Τη νύχτα του Σαββάτου (προς ξημερώματα Κυριακής), σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε μία φίλη του να χτυπήσει τυχαία ένα κουδούνι της εξώπορτας για να πει ότι δήθεν ήταν μία φοιτήτρια που είχε ξεχάσει τα κλειδιά της. Τότε, μια ανυποψίαστη ένοικος άνοιξε την πόρτα.

Αμέσως ο 27χρονος κατευθύνθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα όπου έμενε η 19χρονη και «άρχισε να χτυπάει την πόρτα σαν τρελός». Εκείνη δεν του άνοιξε, γιατί κατάλαβε πως βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, αλλά ο νεαρός ήταν αποφασισμένος να μπει μέσα.

patra

Η αιματηρή επίθεση

Ο 27χρονος άρχισε να κλωτσάει την πόρτα, ώσπου αυτή έσπασε. Εκεί άρχισαν να λογομαχούν και να βρίζονται, ώσπου έβγαλε μαχαίρι.

Η Μαρία προσπάθησε να τρέξει και να κρυφτεί, ενώ η αδελφή της επιχείρησε να την προστατεύσει, αλλά ήταν αδύνατο, καθώς ο νεαρός την πρόλαβε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Όταν έριξε και την ένατη μαχαιριά, φαίνεται πως κατάλαβε τι είχε κάνει και μαζί με τη δίδυμη αδελφή της Μαρίας, μετέφεραν το άτυχο κορίτσι στο νοσοκομείο.

Το θύμα φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα, με το ένα να κρίνεται πιο σοβαρό, καθώς έχει τραυματίσει τον πνεύμονα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς της Μαρίας, οι οποίοι σε κατάσταση έσπευσαν από το Μεσολόγγι στο Ρίο, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου διακομίστηκε η κόρη τους.

Η 19χρονη είχε υποστεί επιφανειακά τραύματα.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην περιοχή της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Πηγή: cnn.gr