Αρχική Eπικαιρότητα Λάρισα: Εικόνες που σοκάρουν σε φοβερό τροχαίο – Σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά...

Λάρισα: Εικόνες που σοκάρουν σε φοβερό τροχαίο – Σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά – Διαλύθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού στη Λάρισα και ο απολογισμός ήταν τραγικός. Σκοτώθηκαν επί τόπου μια κοπέλα 19 ετών και ένας 28χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Σκληρές οι εικόνες που αντίκρισαν οι διασώστες, στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος. Το μοιραίο ΙΧ οδηγούσε 23χρονος, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν τις 05.00 σήμερα το πρωί. Στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, σε μία μικρή ευθεία, έφυγε από τον δρόμοη επιβατικό αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού του οδικού δικτύου.

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την πρόσκρουση τάραξε την ησυχία της νύχτας στα περιβόλια της Αγιάς. Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε για πάντα για δύο νέους, μια κοπέλα μόλις 19 ετών και ένα παλικάρι 28 ετών.

Στο όχημα επέβαινε ένα ακόμη άτομο, 23 ετών, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο επιβατικό, μάρκας Opel.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, στις 05.04 ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και εστάλησαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, με δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Στο γλυκοχάραμα οι πυροσβέστες ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων και χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες, όπως φαίνονται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά στις 06.10 το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Η σπασμένη κολώνα φωτισμού του οδικού δικτύου και οι σπασμένοι λαμπτήρες απέμειναν εκεί στα χωράφια, σημάδι της τραγωδίας ανήμερα των εθνικών εκλογών.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου

Πηγή: newsit.gr