Αρχική Eπικαιρότητα Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – Ενθουσιώδης υποδοχή στο εκλογικό τμήμα...

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – Ενθουσιώδης υποδοχή στο εκλογικό τμήμα (βίντεο)

Στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έφτασε χαμογελαστός στο σχολείο για να ψηφίσει.

Με ένα πλατύ χαμόγελο έφτασε στο 27ο και 30ο  δημοτικό σχολείο Αθηνών για να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας . Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τον κόσμο καικαταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες  που ήταν εκεί, ενώ στις δηλώσεις του επισήμανε ότι δεν πρέπει να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός.

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αποφασίζουν για τη ζωή τους» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να επισημάνει: «οι κάλπες το πρωί, ως γνωστόν, άνοιξαν και ήταν άδειες. Συνεπώς η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς πάνω στην κάλπη είναι αυτή, η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα».

«Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, παρά την υψηλή θερμοκρασία», είπε ο Αλέξης  Τσίπρας, «γιατί αξίζει τον κόπο να αφιερώσουν είκοσι λεπτά και να είναι όλοι και όλες παρόντες και παρούσες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας».

Ιδιαίτερα απευθύνθηκε στις νέες και τους νέους, «σ’ αυτούς που διαχρονικά κάνουν την ανατροπή», γιατί «αυτοί μπορούν να κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και τις μεγάλες αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους. Να είναι αυτοί, που θα κρίνουν το αποτέλεσμα».

«Πιστεύω ότι είναι μία κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία, τη δίνουμε με αποφασιστικότητα έως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα μπρος» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το απίθανο πρωινό μπέρδεμα – Η ατάκα για τον εκλογικό χάρτη (βίντεο)
Επόμενο άρθροΆδεια τα εκλογικά τμήματα, γεμάτες οι παραλίες στην Αργολίδα