Αρχική Ν. Κορινθίας Κορινθία: Συνελήφθησαν ιερόσυλοι – Είχαν ρημάξει Ναούς της Μητρόπολης Κορίνθου!!

Κορινθία: Συνελήφθησαν ιερόσυλοι – Είχαν ρημάξει Ναούς της Μητρόπολης Κορίνθου!!

Αστυνομικοί σε έλεγχο ανακάλυψαν την δράση ιερόσυλων που είχαν ρημάξει τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

Μεγάλη επιτυχία των Αστυνομικών, που συνέλαβαν 3 δράστες που έκλεψαν καμπάνα, αλλά για κακή τους τύχη έπεσαν πάνω στους Αστυνομικούς. 

Σήμερα τα ξημερώματα στις 2:30 περίπου σε έλεγχο που έγινε από τις Αστυνομικές Δυνάμεις σε Ι.Χ. με 3 επιβαίνοντες ηλικίας 22, 25 & 27 ετών στην Επαρχιακή Οδό Κιάτου – Γκούρας βρήκαν εντός του αυτοκινήτου διαρρηκτικά εργαλεία και … μία καμπάνα την οποία όπως αποδείχθηκε είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πιο πριν από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στον Μικρό Βάλτο.

Μετά από περεταίρω αστυνομική έρευνα αποδείχτηκε πως ο οδηγός του οχήματος είχε επίσης αδυναμία σε εκκλησιαστικά αντικείμενα και μάλιστα με πλούσια δράση αφού με τον ίδιο τρόπο είχε δράσει:
– στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κλημεντίου, αφαιρώντας 2 μπρούτζινα μανουάλια  και μια καμπάνα
– στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου επίσης 2 μπρούτζινα μανουάλια,
– στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μικρού Βάλτου μπρούτζινα μανουάλια και
– στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Δημινιού ένα μανουάλι και τμήμα μανουάλι προσκυνηταρίου.
– από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Θεοτόκου Σουληναρίου 2 μπρούτζινα μανουάλια.  

Να προσθέσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μετά από εντολή Εισαγγελέως αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η καμπάνα δόθηκε στον Επίτροπο του Ιερού Ναού.

Η Προανάκριση συνεχίζεται από το Α.Τ. Σικυωνίων.  

Πηγή: korinthosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Εικόνες που σοκάρουν σε φοβερό τροχαίο – Σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά – Διαλύθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο
Επόμενο άρθροΣτην Στιμάγκα ψήφισε η Μ.Θελερίτη – “Με το αριστερό χέρι..και με χαμόγελο για τον αγώνα, που δώσαμε όλοι μας” (εικόνες)