Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Κάηκε ολοσχερώς τουριστική επιχείρηση στο Καλό Νερό – Τραυματισμός πυροσβέστη και...

Μεσσηνία: Κάηκε ολοσχερώς τουριστική επιχείρηση στο Καλό Νερό – Τραυματισμός πυροσβέστη και τροχαίο κατά τη μεταφορά του (βίντεο)

Τουριστική επιχείρηση με εστιατόριο, καφέ , χώρο εκδηλώσεων και πισίνα, κάηκε ολοσχερώς σήμερα το μεσημέρι από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτή από άγνωστη αιτία και αμέσως πήρε διαστάσεις.

Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και οι φλόγες τύλιξαν γρήγορα τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, ενώ προκλήθηκε έκρηξη και σε φιάλη υγραερίου που ήταν στο χώρο της κουζίνας, κάνοντας την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο προσπαθώντας να περιορίσουν το καταστροφικό έργο της φωτιάς όμως οι φλόγες είχαν κατακλύσει τα πάντα. Μάλιστα από την αυταπάρνηση και την μαχητικότητα που έδειξαν οι πυροσβέστες ένας από αυτούς τραυματίστηκε ελαφρά, κατά τη μεταφορά του όμως στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας από συνάδελφο του με μικρό πυροσβεστικό όχημα είχαν τροχαίο ατύχημα με ΙΧ αυτοκίνητο στην είσοδο της Κυπαρισσίας.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς και ο αρχικά τραυματισμένος πυροσβέστης μεταφέρθηκε με άλλο όχημα στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δώδεκα άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στην περιοχή με 6 οχήματα από Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους και Μελιγαλά και επικεφαλής τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων Κώστα Γεωργακόπουλο, έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να τις τιθασεύουν μετά από αρκετή ώρα.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος άλλος τραυματισμός, ενώ προανάκριση για το πώς ξεκίνησε η φωτιά διενεργείτε από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: eleftheriaonline.gr