Αρχική Ν. Κορινθίας Λιμεναρχείο Κιάτου: Δεν έχει μολυνθεί η παραλία της Συκιάς – Δείτε τον...

Λιμεναρχείο Κιάτου: Δεν έχει μολυνθεί η παραλία της Συκιάς – Δείτε τον λόγο που ξεβράστηκαν νεκρά ψάρια…

Νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στην στην παραλία της Συκιάς στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μείνουν άναυδοι με το θέαμα.

Μέσα στη θάλασσα και έξω στην ακτή, υπήρχαν νεκρά ψάρια τα οποία με το πέρασμα της ώρας και λόγω της ζέστης έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική λόγω της δυσοσμίας.  (Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και έπειτα από επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου με το Λιμεναρχείο Κιάτου, η ενημέρωση από υπάλληλο του Λιμεναρχείου είναι η εξής:

Προς ενημέρωση και των πολιτών να σημειωθεί ότι η θάλασσα της Συκιάς Ξυλοκάστρου δεν έχει μολυνθεί και η εμφάνιση των νεκρών ψαριών δεν οφείλεται σε κάποια περίεργη μόλυνση.

Όπως ενημερωθήκαμε και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αλιείς την προηγούμενη μέρα είχαν περάσει από το σημείο για ψάρεμα. Όπως πιθανολογείται οι ίδιοι άφησαν πάλι πίσω τα ψάρια γιατί ήταν μικρά και τα έριξαν πάλι μέσα στην θάλασσα νεκρά, με αποτέλεσμα το κύμα με τις ώρες να τα ξεβράσει.

Να τονίσουμε για ακόμη μία φορά ότι οι κάτοικοι δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν για την παραλία, καθώς δεν υπάρχει κανένας φόβος μόλυνσης.