Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για την επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για την επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών εξετάσεων και των εργασιών του 59 Βαθμολογικού Κέντρου Αρκαδίας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του και τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή περαίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών από οποιαδήποτε θέση. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Περιφερειακός Διευθυντής συγχαίρει για την αγαστή συνεργασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν τις Επιτροπές εξετάσεων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Επιτροπές εξέτασης υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ανά Περιφερειακή Ενότητα, την Επιτροπή υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ στην Τρίπολη, την Επιτροπή Εξεταστικού Κέντρου του Μαθήματος «Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία» στην Καλαμάτα, τις Λυκειακές Επιτροπές εξετάσεων και όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην ομαλή και επιτυχή διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συνέδραμαν αποφασιστικά σε όλη αυτή την προσπάθεια. 

Ιδιαίτερα θα ήθελε δε να συγχαρεί τον Πρόεδρο του Βαθμολογικού Κέντρου, Οργανωτικό Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου, κ. Κόνδη Γεώργιο, την Επιτροπή, τους βαθμολογητές, τη γραμματεία και το επικουρικό προσωπικό για την εξαιρετική συνέπεια και υπευθυνότητα που επέδειξαν διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του Βαθμολογικού Κέντρου. 

Τέλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής ευχαριστεί θερμά για την εποικοδομητική συνεργασία, την Ελληνική Αστυνομία, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, οι οποίες συνέβαλαν καθοριστικά στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και των διαδικασιών του 59 Βαθμολογικού Κέντρου. 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΑΣΚΑΛΟΣ 

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΑ -Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η Γ’ δόση (ημερομηνία)
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους -Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις (ΦΕΚ)