Αρχική Ν. Αχαΐας Προβοκάτσια με «πειραγμένα» ψηφοδέλτια στην Αχαΐα καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

Προβοκάτσια με «πειραγμένα» ψηφοδέλτια στην Αχαΐα καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

Προβοκάτσια σε βάρος του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα καταγγέλλει το κόμμα, σημειώνοντας ότι επιχειρείται να μειωθεί το ποσοστό του κόμματος στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, κυκλοφόρησαν ψηφοδέλτια με αλλαγμένη την εγκεκριμένη σειρά των υποψηφίων, με στόχο να βγουν άκυρα.

«Σκοπός της προβοκάτσιας είναι να μειωθεί το εκλογικό ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής και η παράταξη να μην εκλέξει βουλευτή στην Αχαΐα», σημειώνει.

«Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους φίλους και τα μέλη της παράταξης και τους προοδευτικούς πολίτες, να προσέξουν την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων», αναφέρει το κόμμα και τονίζει: «Έγκυρα ψηφοδέλτια είναι μόνο όσα διακινούνται εντός των εκλογικών κέντρων από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όσα διακινούνται από τα επίσημα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής και όσα διακινούν οι ίδιοι οι υποψήφιοι του Κινήματος».

Το Κίνημα καλεί, στο πλαίσιο αυτό, τις εφορευτικές επιτροπές να ελέγχουν τα ψηφοδέλτια που δίνουν στους ψηφοφόρους.

Όπως επισημαίνει, στα σωστά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής τα επώνυμα των υποψηφίων είναι γραμμένα με απόλυτη αλφαβητική σειρά.

Πηγή: patrastimes.gr

Προηγούμενο άρθροΝαύπλιο: Τι λέει η μητέρα του μωρού που παραλίγο να πεθάνει από πιπίλα (βίντεο)
Επόμενο άρθροΕκκενώθηκε χωριό στην Εύβοια λόγω της πυρκαγιάς στα Μανίκια