Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Τα σκουπίδια πνίγουν τον Μελιγαλά – Εκρηκτικό κοκτέιλ μικροβίων στον καύσωνα...

Μεσσηνία: Τα σκουπίδια πνίγουν τον Μελιγαλά – Εκρηκτικό κοκτέιλ μικροβίων στον καύσωνα (βίντεο)

Σοβαρό ζήτημα υπάρχει στο Δήμο Οιχαλίας με τα αμάζευτα σκουπίδια που κατακλύζουν τον Μελιγαλά και τα χωριά της περιοχής, στη Μεσσηνία…

Πέρα από τους μικρούς σκουπιδότοπους γύρω από τους κάδους, πάνω από 200 τόνοι σκουπιδιών υπολογίζεται πως έχουν συσσωρευτεί στο σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου, στα παλιά σφαγεία του Μελιγαλά.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί ο εργολάβος σταμάτησε τη μεταφορά των σκουπιδιών, επικαλούμενος ζημιές στα αυτοκίνητά του.

Ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος παραδέχθηκε τη σοβαρότητα του προβλήματος αποκομιδής και μεταφοράς των σκουπιδιών και παρατήρησε πως αναζητείται λύση για να επιστρέψει η κανονικότητα στην αποκομιδή και τη μεταφορά.

Ο σύμβουλος της μειοψηφίας Κώστας Δημητρακόπουλος, εκλεγείς σύμβουλος με την πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, παρατήρησε ότι “ο εργολάβος έχει να έρθει τουλάχιστον 1 μήνα”, ανέφερε πως ήταν απόφαση – μονόδρομος της σημερινής δημοτικής αρχής η μεταφορά των σκουπιδιών κι εκτίμησε ότι το πρόβλημα θα το κληροδοτήσει στη νέα δημοτική αρχή.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Προηγούμενο άρθροΠροσήχθη και κρατείτε φερόμενο ηγετικό στέλεχος της ρατσιστικής οργάνωσης «Κρυπτεία»-Είχαν κάψει καταλύματα μεταναστών στη Μανωλάδα
Επόμενο άρθροΥπενθύμιση: Σήμερα πληρώνει για αποζημιώσεις ο ΕΛΓΑ – 1.615.360 ευρώ για την Κορινθία