Αρχική Ν. Αρκαδίας «Σήκωσε μανίκια» ο Τζιούμης: Ξεκίνησε η ενημέρωση – Καθημερινές επισκέψεις σε υπηρεσίες...

«Σήκωσε μανίκια» ο Τζιούμης: Ξεκίνησε η ενημέρωση – Καθημερινές επισκέψεις σε υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης!

Μπορεί η επικαιρότητα να περιστρέφεται αυτή την περίοδο γύρω από τις βουλευτικές εκλογές, την ίδια ώρα όμως, «τρέχουν» εξελίξεις που αφορούν τον Δήμο Τρίπολης.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμος Τρίπολης θα έχει νέα δημοτική αρχή και ήδη ο νέος Δήμαρχος, Κώστας Τζιούμης με τους συνεργάτες  της παράταξης του έχουν πιάσει δουλειά και ενημερώνονται για όλα τα σημαντικά θέματα που θα κληθούν να διαχειριστούν άμεσα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Τζιούμης, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του,ενημερώνονται από τις οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, ενώ η ενημέρωση θα συνεχιστεί και σε άλλους τομείς.

Ο νέος Δήμαρχος θέλει να είναι ενήμερος για κάθε λεπτομέρεια και να προετοιμαστεί απόλυτα, έτσι ώστε να μην χάσει καθόλου χρόνο, από τη 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Σε κάθε περίπτωση, η ενημέρωση του νέου Δημάρχου θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, μέχρι να φτάσει η στιγμή της ορκωμοσίας και της ανάληψης των καθηκόντων του, για την προσεχή 4ετία.

Αυτό το οποίο πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι ο Κώστας Τζιούμης φαίνεται να έχει βάλει ψηλά τον πήχη για όλους τους συνεργάτες, αιρετούς και μη, διότι βασικός στόχος είναι να παραχθεί έργο που θα αναπτύξει την Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της παράταξης, έτσι όπως αναλύθηκε προεκλογικά και εν τέλει εγκρίθηκε από τους δημότες.

 Πηγή: kalimera-arkadia.gr