Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι: Εγκρίθηκε η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου – Δείτε μέχρι που θα...

Λουτράκι: Εγκρίθηκε η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου – Δείτε μέχρι που θα φτάνει

Την έγκριση του προϋπολογισμού και την ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» των μελετών για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου μέχρι την περιοχή «Νεράιδα», την επισκευή και λειτουργικότητα του λιμένος Λουτρακίου και τη δημιουργία του λιμένος Αγ. Θεοδώρων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γεώργιος Ρουμελιώτης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 303.671,60€

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,

Σας ανακοινώνουμε ότι με τις υπ΄ αριθμ. πρωτ. α)3122.1-T43A/44490/2019, β)3122.1-Τ43Α/44454/2019 & γ)3122.1-T43A/44478/2019 εγκριτικές αποφάσεις του Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστου Λαμπρίδη εγκρίθηκε η σκοπιμότητα και ο προϋπολογισμός των προτάσεων μας για την ένταξη μελετών, που αφορούν την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος του Λιμενικού Ταμείου, στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» συνολικού προϋπολογισμού 303.671,60€.

Οι μελέτες αυτές θα επιτρέψουν την υλοποίηση του συνόλου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου μέχρι τη περιοχή «Νεράιδα», την επισκευή και λειτουργικότητα του λιμένος Λουτρακίου και τη δημιουργία του λιμένος Αγ. Θεοδώρων. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είμαστε παρόντες για να παράγουμε έργο και όχι λόγια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πηγή: loutraki365.gr

Προηγούμενο άρθροΑναγγελία ψεκασμών δακοκτονίας σε περιοχές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Επόμενο άρθροΈχασε την πλειοψηφία ο Πιτσάκης- Στον αέρα διοικητικά το Επιμελητήριο Κορινθίας