Αρχική Ν. Αχαΐας 42χρονος από την Κάτω Αχαΐα το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών...

42χρονος από την Κάτω Αχαΐα το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών – Πύργου – Αναζητούν τον οδηγό που τον εγκατέλειψε!

42χρονος από την Κάτω Αχαΐα, είναι ο άνδρας που έπεσε τη νύχτα θύμα τροχαίου δυστυχήματος με εγκατάλειψε στην Πατρών – Πύργου στο ύψος του Γομοστού. 

Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Πύργο, λίγα μέτρα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ, όπως έγραψε το πρωί το tempo24.news. 

Πριν από λίγο, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του. 

Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε διερχόμενος οδηγός στη μέση του δρόμου, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του tempo24.news, το θύμα που εκινείτο πεζό εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση από το όχημα που τον χτύπησε. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στο 26ο χιλιόμετρο της  Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, κατά το οποίο, άγνωστο άτομο, οδηγώντας όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό άνδρα και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου οχήματος.

Πηγή: tempo24.news