Αρχική Eπικαιρότητα Σοκαριστική μαρτυρία για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης (βίντεο)

Σοκαριστική μαρτυρία για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης (βίντεο)

Λεπτομέρειες που σοκάρουν φέρνει στο φως μαρτυρία ιδιωτικού ερευνητή στην υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού για τα όσα του εμπιστεύθηκαν φοιτητές στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, αναφορικά με την σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως λέει, «τον χτυπούσαν με μήλα στο κεφάλι, τον κλείδωναν στην ντουλάπα, του έκλειναν το νερό» και τον χτυπούσαν σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Βρόσγος αναφέρεται επίσης στο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατούσε εντός της Γαλακτοκομικής σχολής αναφορικά με την μεταχείριση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπήρχε «φόβος από την πλευρά των φοιτητών, υπήρχε ομερτά δεν άνοιγαν εύκολα στόματα» είπε. Κατά τη διάρκεια της δίκης μια φοιτήτρια, μάρτυρας κατηγορίας, λιποθύμησε από την ένταση καθώς δεχόταν απειλές από τους κατηγορουμένους.

Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σήμερα αναμένεται από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οπως έχει γίνει γνωστό, η πρόεδρος του δικαστηρίου θα ανέβει στην Έδρα στις 10 το πρωί και θα εκφωνήσει την απόφαση.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την ενοχή των 8 από τους συνολικά 9 νεαρούς Κρητικούς, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση. O εισαγγελικός λειτουργός πρότεινε να απαλλαγεί πλήρως από τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί ο ένας εκ των κατηγορουμένων.

Πηγή: eleftherostypos.gr