Αρχική Eπικαιρότητα Χαρίτσης: “Απέναντί μας αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα”

Χαρίτσης: “Απέναντί μας αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα”

Για «ολοκληρωμένο σχέδιο» του ΣΥΡΙΖΑ «για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη με περισσότερες και καλύτερες δουλειές για όλους και ισχυρό κοινωνικό κράτος που δεν αφήνει κανέναν στο περιθώριο», έκανε λόγο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε, ότι απέναντί του το κόμμα στις εκλογές, θα έχει «εκείνους που όσο και αν πασχίζουν να επιβάλουν τη συλλογική αμνησία, είναι οι ίδιοι που χρεοκόπησαν τη χώρα, έφεραν τα μνημόνια και οδήγησαν την κοινωνία στην απόγνωση», όπως είπε.

Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι το κόμμα της κυβέρνησης έχει αποφασίσει να πάρει «γενναία μέτρα για τη στήριξη των ασθενέστερων και την ενίσχυση της μεσαίας τάξης» για την επόμενη 4ετια, καθώς και να δημιουργήσει «νέα προγράμματα ρευστότητας και στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ύψους 15 δισ. ευρώ».

Αναφορά στην ιθαγένεια Αντετοκούνμπο έκανε ο Χαρίτσης
Αναφέρθηκε μάλιστα και στο θέμα της ελληνικής ιθαγένειας, κάνοντας αναφορά στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως του δόθηκε η ιθαγένεια, μόνο όταν έπρεπε να περάσει τα σύνορα και να πάει στις ΗΠΑ για να παίξει στο ΝΒΑ.

Έκανε μάλιστα και επίθεση στο ΚΙΝΑΛ και την Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την για την πρόθεση της να δώσει ψήφο ανοχής στη ΝΔ, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία, αλλά και στο ότι σκοπεύει να «να συμπράξει με αυτή τη συντηρητική δεξιά για την κατάργηση της απλής αναλογικής», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr