Αρχική Ν. Κορινθίας Ελληνική Λύση – Μ.Μιχαηλίδου: “Στις 7 Ιουλίου λέμε φτάνει πια στις καταστροφικές...

Ελληνική Λύση – Μ.Μιχαηλίδου: “Στις 7 Ιουλίου λέμε φτάνει πια στις καταστροφικές πολιτικές”

Η Ελληνική Λύση είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει το θάρρος, την τόλμη, την επιμονή και την πολιτική βούληση να παράσχει άμεσες και δραστικές ΛΥΣΕΙΣ σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.

Είμαστε απαλλαγμένοι από την οικογενειοκρατία, τα “τζάκια”, και την διαφθορά, γι’αυτό είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσουμε τα “κακός κείμενα” της πολιτικής, της οικονομίας και του δημόσιου βίου, που τόσα χρόνια εμποδίζουν την ουσιαστική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Οι προτάσεις μας για τον Πρωτογενή Τομέα, την Οικονομία, την εφαρμογή Ειδικής Νομισματικής Πολιτικής, την Εξωτερική Πολιτική, την Εκπαίδευση, την Δημόσια Διοίκηση, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την εκμετάλλευση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, την Προώθηση των Επενδύσεων, την ανάπτυξη του Τουρισμού και της Ναυτιλίας, την στήριξη της Καινοτομίας, την αναδιάρθρωση του Συστήματος Υγείας, τον έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης, την στήριξη των Ελλήνων του Εξωτερικού και των Ομογενών, δημιουργία ενός Κράτους Πρόνοιας, είναι χρονικά προσδιορισμένες και με λεπτομέρειες.

Οι λύσεις που προτείνουμε -έχοντας πάντοτε ως γνώμονα το κοινωνικό και Εθνικό συμφέρον – είναι ρεαλιστικές, πρακτικές, σαφείς, καινοτόμες, άμεσα εφαρμόσιμες και αποδοτικές.

Πρόκειται για λύσεις που κανένα από τα μνημονιακά κόμματα δεν είχε την πολιτική βούληση, την τόλμη και την αποφασιστικότητα να προτείνει.

Είμαστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ από τους άλλους και το αποδεικνύουμε εμπράκτως με το πρόγραμμα διακυβέρνησης μας!

Με βαθιά αγάπη για την Ελλάδα και προσεκτικό στρατηγικό σχεδιασμό, δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΕΤΟΙΜΟΙ να αναλάβουμε τα ηνία της Χώρας.

Γι’αυτό, καλούμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να μας ακολουθήσουν και να γίνουν κοινωνοί του οράματός μας για μια Πατρίδα ελεύθερη, υπερήφανη και ανεξάρτητη!

Ελάτε μαζί μας, να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα αυτάρκη, ισχυρή, ανεξάρτητη και οικονομικά εύρωστη!!!

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε δυναμικό ΠΑΡΩΝ και φωνάζουμε “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ”!!!