Αρχική Eπικαιρότητα Singular: Πότε θα υπάρξει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Singular: Πότε θα υπάρξει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Για τις τεχνολογικές καινοτομίες στη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών με αποτέλεσμα τη συντόμευση της έκδοσης του ασφαλούς αποτελέσματος, μίλησε  στην ΕΡΤ ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος, εκτελεστικός αντιπρόσωπος της Singular Logic

Κυριότερη καινοτομία είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Επίσης θα προμηθευτούν με 4.500 κινητά τηλέφωνα προκειμένου να μεταφέρουν τα αποτελέσματα από τις 21.000 κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις  9.00 μ.μ, δύο ώρες δηλαδή με το κλείσιμο της κάλπης.

Σύμφωνα με τον ίδιο στο 30% των αποτελεσμάτων η εταιρεία θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα των βουλευτών που θα εκλεγούν.

Προηγούμενο άρθροΑυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι βουλευτές της ΛΑΕ στη Μεσσηνία (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΜπαράζ αφαιρέσεων πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα στο Λουτράκι (Εικόνες)