Αρχική Ν. Λακωνίας Σπάρτη: Παραβίασε STOP, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και κατέληξε σε τραπέζια καταστήματος!

Σπάρτη: Παραβίασε STOP, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και κατέληξε σε τραπέζια καταστήματος!

Από θαύμα δεν υπήρξαν χειρότερα ενώ το STOP μπορεί και να μην ήταν ευδιάκριτο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου, στην πόλη της Σπάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και καταγγελίες αυτόπτων μαρτύρων, η οδηγός του λευκού οχήματος ανέβαινε την οδό Θερμοπυλών και στην διασταύρωση με τη Λεωνίδου συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η οδηγός του λευκού οχήματος, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέσει επάνω σε τραπέζια του ζαχαροπλαστείου SERANO.

Εκείνη την ώρα στο κατάστημα υπήρχαν θαμώνες, ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε ακριβώς δίπλα από το τραπέζι που μια παρέα απολάμβανε ανυποψίαστη τον καφέ της.

Οι πληροφορίες λένε πως στο σημείο υπήρχε STOP που διακόπτει την κυκλοφορία στην οδό Θερμοπυλών. Ωστόσο υπήρξαν καταγγελίες που λένε πως μπροστά από το συγκεκριμένο STOP υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα, που μπορεί να δυσκόλευαν την θέαση του STOP.

Εδώ να πούμε πως η πολιτεία, δεν έχει φροντίσει να βάλει ένα STOP στη νησίδα της  Θερμοπυλών, όπως γίνεται σε άλλους δρόμους της πόλης ώστε και οι επισκέπτες από άλλες περιοχές που δεν ξέρουν τους δρόμους, να έχουν περισσότερες πιθανότητες να δουν την σήμανση του ΚΟΚ με ίσως περισσότερες πιθανότητες στην αποτροπή τέτοιων ατυχημάτων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Πηγή: apela.gr