Αρχική Eπικαιρότητα Πτολεμαΐδα: Με σοβαρά τραύματα οι δύο ποδηλάτες – Σύντομα εξιτήριο για τους...

Πτολεμαΐδα: Με σοβαρά τραύματα οι δύο ποδηλάτες – Σύντομα εξιτήριο για τους άλλους δύο

Σύντομα εξιτήριο αναμένεται να πάρουν οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες ποδηλάτες του τροχαίου που σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα.

Στο χειρουργικό τμήμα νοσηλεύονται οι τρεις από τους τέσσερις ποδηλάτες από το τροχαίο στην Πτολεμαΐδα, οι οποίοι διακομίστηκαν την Κυριακή στο Μποδοσάκειο μετά το σφοδρό δυστύχημα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση του νοσοκομείου Μαμάτσειου – Μποδοσάκειου ένας εξ αυτών, 40 ετών έχει ένα θλαστικό τραύμα στην θωρακική χώρα και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με θωρακοχειρούργους νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης για την πορεία της κατάστασής του.

Αυτή τη στιγμή και με συνεχή παρακολούθηση του ασθενή με αξονικές που υποβάλλεται, δεν χρήζει λόγος μετακίνησής του. Σε κάθε περίπτωση το νοσοκομείο έχει φροντίσει για την άμεση διακομιδή του εφόσον χρειαστεί όπως και για την νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής αν κριθεί απαραίτητο.

Ένας ακόμα ποδηλάτης νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με σοβαρό θλαστικό τραύμα πάνω στον αγκώνα και κάταγμα στην κνήμη. Την Κυριακή οι θεράποντες γιατροί ασχολήθηκαν με το τραύμα του και πιθανόν τη Δευτέρα να υποβληθεί σε χειρουργείο στην κνήμη.

Οι άλλοι δύο ασθενείς που νοσηλεύονται στην χειρουργική είναι καλύτερα στην υγεία τους και αναμένεται να πάρουν σύντομα εξιτήριο.

Πηγή: prlogos, newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΜπαράζ αφαιρέσεων πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα στο Λουτράκι (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΚηρύχθηκε η επίσημη εκκλησιαστική έναρξη των “ΙΓ’ Κορίνθου Παυλείων 2019” (Εικόνες)