Αρχική Ν. Κορινθίας Επίσημο: Υποψήφια βουλευτής στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου η Κορίνθια Μαργαρίτα Μηχαηλίδου

Επίσημο: Υποψήφια βουλευτής στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου η Κορίνθια Μαργαρίτα Μηχαηλίδου

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν στο Ευρωψηφοδελτιο της Ελληνικής Λύσης!! Ο απολογισμός μου είναι 8 814 σταυροί και είμαι έβδομη στην λίστα 42 αξιόλογων συναγωνιστων!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, ανακοινώνω επίσημα την συμμετοχή μου ως υποψήφια Βουλευτής με το κόμμα Ελληνική Λύση. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο, Κυριάκο Βελόπουλο, για την μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφια στις Εθνικές εκλογές στον Νομό Κορινθίας.

Στις ερχόμενες εκλογές μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που θέλουμε να ζήσουμε με ευημερία και αξιοπρέπεια. Μια Ελλάδα που να δίνει ευκαιρίες και δουλειές, μια Ελλάδα που να προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στους Πολίτες. Η Χώρα μας δεν έχει ανάγκη από τους επαγγελματίες πολιτικούς αλλά από τους ανθρώπους που θα βάζουν το Εθνικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, ανθρώπους ύψιστης ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και τον Λαό! Καμία ανοχή στην διαφθορά, στην διαπλοκή και στην αδιαφορία του πολιτικού κατεστημένου. Προχωράμε με αξιοκρατία, διαφάνεια, και αποφασιστικότητα!

Ως ενεργή και συνειδητή πολίτης της Χώρας δηλώνω παρούσα σ’αυτον τον αγώνα και δεσμεύομαι πως να εργάζομαι με τις όποιες δυνάμεις μου, με τα όποια προσόντα μου αλλά και την αγάπη μου για το καλό της Πατρίδας μας, των παιδιών μας και των πιστεύω μας, ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Χώρα, ως Έθνος! Το χρωστάμε στους προγόνους μας, το χρωστάμε στις επόμενες γενιές!

Με πολιτικό ήθος, εντιμότητα και αίσθημα ευθύνης, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Ζητώ ανοιχτά την στήριξή σας με την ψήφο σας!