Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Ανάβαλος στο επίκεντρο των συναντήσεων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα

Ο Ανάβαλος στο επίκεντρο των συναντήσεων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα

Η καθημερινή επικοινωνία και ο διάλογος με τους κατοίκους της Περιφέρειας συνεχίσθηκε και χτες με την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ και των υποψηφίων Βουλευτών Γιάννη Γκιόλα, Βιβής Σκούρτη και Γιώργου Γαβρήλου, στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Επιδαύρου.

  Έγιναν τοποθετήσεις με ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών, που αναφέρονταν στα κεντρικά πολιτικά θέματα καθώς και σε επιμέρους τοπικά ζητήματα.

 Επακολούθησαν ερωτήσεις που ανέδειξαν κυρίως προβλήματα της Αγροτικής παραγωγής της περιοχής, (ελιές) και της πορείας του εκτελούμενου έργου που αφορά το αρδευτικό δίκτυο του Αναβάλου.

  Για το συγκεκριμένο θέμα, εκφράστηκαν από πολίτες ερωτηματικά και κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη συνέχιση του έργου, καθώς προσφάτως έχει αποχωρήσει ο μέχρι τούδε υπεύθυνος μηχανικός της Αναδόχου Εταιρίας.

  Μετά από επικοινωνία του βουλευτή Γιάννη Γκιόλα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τ. Χειβιδόπουλο και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφ. Ενότητας Αργολίδας που εποπτεύει το έργο, δίνεται η υπεύθυνη απάντηση ότι η εκτέλεση του έργου συνεχίζεται από την ανάδοχο εταιρία  «Λατομική Κρήτης» και η αποχώρηση του μέχρι τούδε Υπεύθυνου Μηχανικού δεν θα επηρεάσει την πρόοδο των εργασιών.

  Με την ευκαιρία γίνεται απόλυτα σαφές ότι το εκτελούμενο έργο που θα αρδεύει τμηματα της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Επιδαύρου, περιλαμβάνει και αγροτικές εκτάσεις των Τοπικών κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Αρκαδικού, συνολικής  επιφάνειας 10.430 στεμμάτων, τα οποία θα καλυφθούν με τα δευτερεύοντα δίκτυα ύδρευσης.

  Το εν λόγω αρδευτικό δίκτυο θα ξεκινάει από την διανοιγόμενη 1η δεξαμενή κορυφής, (την ευρισκόμενη στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής) και θα μεταφέρεται από κει με φυσική ροή.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΚορινθία: Η Ελένη Αναστασοπούλου υποψήφια βουλευτής με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλου
Επόμενο άρθροΔίκη Χρυσής Αυγής: Τους άκουγε να λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα για τον φόνο του παιδιού της – Κανείς τους δεν ξέρει τίποτα!