Αρχική Eπικαιρότητα Τι λέει στο «Μαζί σου» για τον θάνατο της αστρολόγου ο σύντροφός...

Τι λέει στο «Μαζί σου» για τον θάνατο της αστρολόγου ο σύντροφός της μέσα από τη φυλακή

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της γνωστής αστρολόγου, Νατάσας Λιβάνη, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου. Τότε κατηγορούμενος για τον θάνατό της  ήταν ο πρώην εραστής της, που στη συνέχεια αθωώθηκε πρωτόδικα λόγω αμφιβολιών. Αυτές τις ημέρες, το Εφετείο εξέτασε ξανά την υπόθεση γύρω από το θάνατο της γνωστής αστρολόγου, τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο σύντροφός της αστρολόγου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» για όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ, αρνούμενος τις κατηγόριες. «Εγώ θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι η απόφαση είναι λανθασμένη, για τον λόγο του ότι υφίστατο υλικό DNA, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν είχα συμμετοχή, δηλαδή στο τιμόνι, το λεβιέ και τις ταχύτητες και το κλειδί, βρέθηκε DNA της γυναίκας και όχι δικό μου, που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να έχει σκουπιστεί», ανέφερε σχετικά με την απόφαση που πάρθηκε.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την στιγμή, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, γεγονός που επαληθεύεται από τις εξετάσεις. «Εγώ θυμάμαι ότι είχα πάει στο σπίτι της γυναίκας, καθίσαμε και πίναμε ποτό. Κάποια στιγμή σταματάει η μνήμη μου, έχω αυτό που λες θολές εικόνες. Ξέρω και από κατάθεση του γιου της ότι εκείνη προσεφέρθη να με πάει στο σπίτι και από ‘κει και πέρα στη διαδρομή δέχτηκε κάποια τηλεφωνήματα όπου μίλαγε με τον γιο της κάποια… τουλάχιστον 8 λεπτά, γιατί ο γιος της ισχυρίστηκε ότι πήρε τηλέφωνο η μάνα του και του είπε «έλα εδώ να με πάρεις, γιατί δεν με αφήνει να φύγω.

Εγώ με αυτή τη γυναίκα δεν είχα ποτέ τέτοιες σχέσεις, φασαρίες και τέτοια πράγματα, ούτε καν θέμα ζηλοτυπίας, διότι είχαμε μια σχέση φιλική και εντάξει υπήρξε και κάποιο, κατά διαστήματα, κάτι παραπάνω, αλλά είχαμε κυρίως δείγματα ότι ήμασταν φίλοι, την είχα πολύ ψηλά και την έχω ψηλά και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε κίνητρο, ούτε τίποτα που να προέβαινα σε μια τέτοια πράξη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο:

Από την άλλη, ο γιος της αστρολόγου δηλώνει ικανοποιημένος με την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι έφτασε η στιγμή να πληρώσει ο άνθρωπος που στέρησε τη ζωή της μητέρας του.

Πηγή: newsit.gr