Αρχική Eπικαιρότητα Τι εκτίμησε η γνωστή αστρολόγος Βάσια Κόντη για ενδεχόμενο πολέμου Ελλάδος Τουρκίας.

Τι εκτίμησε η γνωστή αστρολόγος Βάσια Κόντη για ενδεχόμενο πολέμου Ελλάδος Τουρκίας.

Η Βάσια Κόντη εκτίμησε ότι η Τουρκία κάνει βάσει ωροσκοπίου της κινήσεις ανεξάρτητης κίνησης, αλλά θα γνωρίσει δύσκολες στιγμές καθώς έχει Ερμή και Κρόνο που θα δημιουργήσουν στο επόμενο διάστημα, και ιδιαίτερα στις 16 Ιουλίου. Επίσης πρόβλεψε οτι και τα οικονομικά δεδομένα της Τουρκίας θα κορυφωθούν, και με συγκρούσεις με τους γείτονες, όπως με Ιράκ και ΗΠΑ.

Η γνωστή αστρολόγος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει σύγκρουση Ελλάδος με Τουρκία σε ένοπλο επίπεδο.

Για τις εκλογές προβλέπει άνοδο των τόνων στις επόμενες εβδομάδες , με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα. Το ότι η Τουρκία έχει ωροσκόπο Καρκίνο, δείχνει ότι η αντίθεση Άρη με Κρόνο, θα φέρει πρόβλημα, που όμως θα μείνει στην Τουρκία και θα ξεφουσκώσει στην Ελλάδα. Αυτή η αντίθεση σε παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) οδήγησε σε σημαντική δυσθυμία και σύγκρουση.

Η πανσέληνος επίσης, ενώ μας έβγαλε από την καθημερινότητα δίνοντας τη δυνατότητα να είμαστε πιο ρομαντικοί και ονειροπόλοι επί του παρόντος, στο επόμενο διάστημα αυτό ως αποτέλεσμα θα υποχωρήσει με Δία-Ποσειδώνα, που παράγουν σκάνδαλο, φαντασία, όνειρα και κερδοσκοπία, φαίνεται ότι σε αυτή τη φάση δίνουν μια πλασματική εντύπωση σε όσους ποντάρουν στις παρούσες συνθήκες.

Οι εκτιμήσεις έγιναν γνωστές μέσα από ζωντανή σύνδεση της κας Βάσιας Κόντη από γνωστό ξενοδοχείο στον νομό Κορινθίας, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

new-economy.gr