Αρχική Ν. Κορινθίας Μεγάλη διάκριση για Κορίνθια αθλήτρια – Παγκόσμιο τίτλο της WKU για την...

Μεγάλη διάκριση για Κορίνθια αθλήτρια – Παγκόσμιο τίτλο της WKU για την Αθηνά Ευμορφιάδη (Βίντεο)

Παγκόσμιο τίτλο της WKU στα 64 κιλά διεκδίκησε η Αθηνά Ευμορφιάδη την Τετάρτη το βράδυ στο πλαίσιο της διοργάνωσης ‘Stekos Fight Night’ στην Γερμανία απέναντι στην Marie Lang.

Η μαχήτρια του Θανάση Κύλα και του ‘Legacy Fight Club’ είχε εξαρχής δυσκολη αποστολή παίζοντας στην έδρα της ιδιαίτερα δυναμικής και δημοφιλούς αντιπάλου της.

Το ματς από την αρχή ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο και κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλους του αγώνα με τις δύο αθλήτριες να βρίσκονται πολύ κοντά στα σημεία.

Η Ευμορφιάδη ήταν επιθετική , είχε απαντήσεις όποτε το απαιτούσε η περίσταση και η αλήθεια είναι πως βρέθηκε πολύ κοντά στην νίκη.

Στον πέμπτο γύρο δέχτηκε μια όχι και τόσο κατανοητή επίσημη παρατήρηση .

Σε κάθε περίπτωση η Ευμορφιάδη πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την απόδοσή της που κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, όπως αναμένονταν άλλωστε.

Τα σκορ των κριτών ήταν 50-45, 50-44 και 50-45, αλλά θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε πλήρως με αυτή την διαφορά που έδωσαν οι κριτές (παίζοντας ξεκάθαρα έδρα), γιατι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η διαφορά τους ηταν πολύ μικρή και μπορείτε να το δείτε άλλωστε και στο πρόσωπο της Lang με το τέλος της αναμέτρησης.

Πηγή: ufight.gr