Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Ποιος είναι ο 33χρονος Θοδωρής που πνίγηκε για να σώσει τη...

Πάτρα: Ποιος είναι ο 33χρονος Θοδωρής που πνίγηκε για να σώσει τη βάρκα του – Τι είπε ο αδερφός του (Βίντεο)

Ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά ως dj ήταν ο 33χρονος ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής πνίγηκε στη Ναύπακτο, ενώ προσπαθούσε να σώσει τη βάρκα του που είχε παρασυρθεί στα ανοιχτά από μπουρίνι.

Ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Πάτρα, είχε αγοράσει τη βάρκα πριν τρία χρόνια.

Μαζί με ένα φίλο του είχαν πάει στη Ναυπακτία, προκειμένου να βγουν για ψάρεμα. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβαν.

Ο καιρός ήταν αρχικά πολύ καλός, αλλά γύρω στις 5 παρά το απόγευμα, ένα δυνατό μπουρίνι σάρωσε την παραλία της Κάτω Βασιλικής. 

Τη βάρκα την παρέσυραν τα κύματα και δίχως να το σκεφτεί έπεσε στη θάλασσα και άρχισε να κολυμπά προς το μέρος της. Μαζί του έπεσε και ένας φίλος του για να τον βοηθήσει, αλλά φοβήθηκε και γύρισε πίσω. Άρχισε να του φωνάζει «γύρνα πίσω, δε θα μπορέσεις να την πιάσεις».

Όμως ο 33χρονος Θοδωρής δεν τον άκουσε. Ο φίλος του κάλεσε σε βοήθεια το λιμενικό σώμα, έτρεξαν και οι ψαράδες του χωριού να τον βοηθήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τον εντόπισαν 150 μέτρα μακριά από την ακτή χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου», ο αδερφός του περιέγραψε πώς ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

«Εγώ ήμουν στην Κυλλήνη, έκανα κάμπινγκ και με πήραν μετά από δύο λεπτά και μου είπαν ότι τον έχασαν. Ξεκινήσαμε κατευθείαν να πάμε προς τα εκεί, στον δρόμο μας πήραν τηλέφωνο ότι τον είχαν βρει και ότι πήγαν στο Μεσολόγγι, κατευθείαν στο νοσοκομείο».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο.