Αρχική Ν. Αργολίδος Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αργολίδα

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αργολίδα

Παρουσιάζουμε σήμερα τους 5 υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αργολίδα. Καλούμε και από αυτό το βήμα το λαό του νομού μας να αποφασίσει με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη την επόμενη μέρα.

Καλούμε το λαό να σκεφτεί τι κρίνεται πραγματικά σ’ αυτές τις εκλογές, δεδομένου ότι όποια κυβέρνηση και να προκύψει είτε «δεξιά» είτε με τη μάσκα της «αριστεράς», αυτοδύναμη ή σε συνεργασία με άλλες αστικές δυνάμεις, στην πραγματικότητα, το κυβερνητικό πρόγραμμα την επομένη των εκλογών είναι ένα. 

Το ΚΚΕ αντιπάλεψε τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις και τα μέτρα τους. Είτε όταν είχαν πυρήνα τη ΝΔ, είτε ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, είτε στη συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ. Οργάνωσε και στήριξε τους αγώνες, τις διεκδικήσεις εργαζομένων, στις μεταφορές στα σχολεία, στο νοσοκομείο, κινητοποιήσεις αγροτών, ανέδειξε τα λαϊκά προβλήματα στη γειτονιά στο χωριό, στήριξε μορφές αγώνα, κινητοποιήσεις κατοίκων. Είναι η δύναμη που αποτέλεσε την πραγματική, μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση παντού. Που κατέθεσε προτάσεις για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών, των νέων, των γυναικών, των συνταξιούχων, αλλά τις απέρριψε πάντα και αυτή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ως μη ρεαλιστικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους ν’ αξιοποιήσουν την πείρα τους από τις αυταπάτες, τις ψεύτικες προσδοκίες και την πολιτική υπέρ των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου που υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Να μη δώσουν συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Να μη σκορπίσουν την ψήφο τους σε κόμματα μιας χρήσης, που εμφανίζονται ως διάττοντες αστέρες για να παίξουν το ρόλο του στηρίγματος, του αναχώματος και της εκτόνωσης και όταν δεν είναι πια απαραίτητοι, σβήνουν.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που δεν είναι χαμένη. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται κυρίως τι αντιπολίτευση θα υπάρχει μέσα στη Βουλή και μέσα στο λαό απέναντι στη συντηρητική πολιτική όλων των αστικών κομμάτων. Κρίνεται αν το ΚΚΕ έχει μεγαλύτερη δύναμη να πρωτοστατεί στην οργάνωση των αγώνων, να βγάζει στην επιφάνεια τη δύναμη του λαού, να πιέζει αποτελεσματικά, να διεκδικεί, να αποσπά κατακτήσεις. Για να αποκαλύπτει και να καταθέτει προτάσεις μέσα στη Βουλή για την πραγματική στήριξη και ανακούφιση του λαού, απέναντι σε κόμματα και κυβερνήσεις που το μόνο μέλημά τους είναι πώς να ξεζουμίζουν τον λαό.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, είναι ψηφοδέλτιο μάχης, γεμάτο από αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, μαχητές και μαχήτριες, ο καθένας και η καθεμιά στον τομέα τους, αλλά και παρόντες και παρούσες στο πολιτικό, το κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές για την Αργολίδα:

Αγγέλου Τάσος, από την Αμυγδαλίτσα Αργολίδας, εργάτης. Μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αργολίδας.

Αντωνίου Τάσος, από τα Λευκάκια Αργολίδας, γραφίστας. Είναι μέλος του Τμήματος Προπαγάνδας της Kεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ

Γκόνης Κώστας, γεννημένος στη Γκάτζια Αγίου Δημητρίου του Δήμου Επιδαύρου και είναι  κάτοικος Ναυπλίου, Πολιτικός Μηχανικός. Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Πελοποννήσου. Εκλέχτηκε  δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Ναυπλιέων στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Καλαϊτζή Μάρω, γεννημένη στην Ελευσίνα, κάτοικος Κιβερίου και είναι εμποροϋπάλληλος. Είναι Γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ και μέλος της  Ε.Ο.Ε.της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου.

Μπαβελή Ναυσικά, γεννημένη στο Λιβαδερό Κοζάνης, κατοικεί στα Φίχτια Αργολίδας και είναι αγρότισσα. Μέλος του Πανελλαδικού Δ.Σ. της ΟΓΕ (Ομάδα Γυναικών Ελλάδας) και  μέλος του Προεδρείου της Ομάδας Γυναικών Άργους. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Άργους-Μυκηνών. 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Ποδηλάτης έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου – Βρέθηκε στην ξηρά στο Ρίο
Επόμενο άρθροΣοκάρει ο σύζυγος της 56χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του:«Την είχε διαμελίσει.Ήταν νεκρή»