Αρχική Ν. Κορινθίας Γρ.Καρπούζης και Τάσος Γκιολής – Οι ισχυρές απουσίες από το ψηφοδέλτιο της...

Γρ.Καρπούζης και Τάσος Γκιολής – Οι ισχυρές απουσίες από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι λίστες με τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και το ψηφοδέλτιο της νίκης κατά τις δημοσκοπήσεις στην Κορινθία.

Αυτό όμως που προξένησε έκπληξη ήταν δύο δυνατές απουσίες με δείγματα γραφής και αγώνα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ότι αφορά τον Γρηγόρη Καρπούζη δεν χρειάζονται συστάσεις αφού ο δυνατός δικηγόρος έχει υπηρετήσει σε δύσκολους καιρούς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που φαίνεται ότι στα ….. εύκολα τον ξέχασε, κατά την προσφιλή τακτική.

Σε ότι αφορά τον αγαπημένο γιατρό των επείγοντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Αναστάσιο Γκιολή όχι μόνο έδωσε εξετάσεις αλλά πέρασε με άριστα. Οταν του ζητήθηκε από το κόμμα να βοηθήσει το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα στην Κορινθία, δεν το σκέφτηκε στιγμή και έπεσε στην μάχη μόλις τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές. Χωρίς να έχει πολύ χρόνο για προεκλογικό αγώνα, αφού οι υποχρεώσεις του στο Νοσοκομείο και στους ασθενείς του ήταν πολλές, έκοψε πρώτος το νήμα. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση η Νέα Δημοκρατία δεν έδειξε να νοιάζεται για την τόσο μεγάλη απήχηση του γιαρού στον νομό αφού όλοι περιμέναμε μία θέση στο ψηφοδέλτιο που δεν ήρθε ποτέ !!!

Σ.Μπαλή