Αρχική Eπικαιρότητα Γουδή – Έγκλημα: «Η 68χρονη που σκότωσε τη μητέρα της έχει εικόνα...

Γουδή – Έγκλημα: «Η 68χρονη που σκότωσε τη μητέρα της έχει εικόνα τρόφιμου ψυχιατρείου»

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από το στυγερό έγκλημα στο Γουδή όπου μια 68χρονη δολοφόνησε τη μητέρα και παράτησε τη σορό στον δρόμο. «Εχει την εικόνα τροφίμου ψυχιατρείου», λέει ο δικηγόρος της.

Για μια γυναίκα που είναι ψυχικά διαταραγμένη κάνει λόγο ο δικηγόρος της 68χρονης, η οποία δολοφόνησε τη μητέρα της στο Γουδή, την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την άφησε στο δρόμο.

Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε στο newsit.gr και αναφέρθηκε στην υπόθεση. Τόνισε πως η πελάτης του δεν μπορεί να αντιληφθεί την διαδικασία της ποινικής δίωξης, ίσως ζητήσει αναστολή τονίζοντας ότι η 68χρονη έχει την εικόνα τρόφιμου ψυχιατρείου.

«Η κατάστασή της, τουλάχιστον όπως εγώ την είδα προχθες στα κρατητήρια, είναι πολύ νοσηρή ψυχολογικά. Αν παραμένει έτσι θα ζητήσω αναστολή της διαδικασίας, επειδή δεν μπορεί να καταλάβει τη διαδικασία της ποινικής δίωξης.Τα υπόμνημα γίνεται κατ’ εντολή του κατηγορουμένου. Όταν εγώ δεν μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι σε θέση να μου δώσει εντολή και να ξέρει τι κάνει, υπάρχει ένα θέμα. Κάθε κατηγορούμενος πρέπει να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να απολογηθεί, ότι πρέπει να αμυνθεί. Αυτή δεν το αντιλαμβάνεται. Αυτή είναι μία αντίληψη που έχω εγώ ως άνθρωπος από την κοινωνική μου εμπειρία»,αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου.

Στη συνέχεια, τονίζει ότι η πελάτης του έχει ομολογήσει με την κατηγορουμένη ότι με την πράξη της λύτρωσε τη μητέρα της. «Κατά τ’άλλα, σε σχέση με το έγκλημα, έχει ομολογήσει θεωρεί ότι την λύτρωσε, το βλέπει αλτρουιστικά, ότι τη λύτρωσε τη μάνα της, μάλλον και το τον εαυτό της και όλο αυτό έχει γίνει σε υπόβαθρο μεγάλης ψυχοπάθειας. Δεν υπάρχει κάποια άλλη κατάληξη από το να πάει ή στο ψυχιατρείο σήμερα ή στη φυλακή. Αν τη δείτε, δεν χρειάζεται να είναι ψυχίατρος κάποιος, έχει την εικόνα τροφίμου ψυχιατρείου».

Ομολόγησε την πράξη της

Η 68χρονη κόρη, αν και στην αρχή το έπαιζε στις αρχές συγκλονισμένη από τον θάνατο της μητέρα της, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Γουδή!

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η μητροκτόνος η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Όμως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε και όπως είπε περνούσαν δύσκολα.

Eχασε την υπομονή της και άρχισε να χτυπάει την γιαγιά η οποία φώναζε για να σωθεί. Τότε την έκλεισε το στόμα και εκεί θα πρέπει να επήλθε ο θάνατος λόγω ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε η 68χρονη δολοφόνος, μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί.

Δεν ήταν όμως προσεκτική με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από έναν γείτονα ο οποίος την είδε να κουβαλάει το χαλί, όμως δεν έδωσε σημασία. Όταν άκουσε τι έγινε τότε αποφάσισε να πάει στις αρχές και να καταγγείλει το γεγονός, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει τελικά στην λύση του μυστηρίου.

Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς πως » ήθελα να την λυτρώσω και να λυτρωθώ και εγώ»!

Πηγή: newsit.gr