Αρχική Eπικαιρότητα Απολογείται σήμερα ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη στην Καλαμαριά

Απολογείται σήμερα ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη στην Καλαμαριά

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα (18/6) ο 31χρονος ψυκτικός, που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη στην Καλαμαριά, όταν εκείνη τον κάλεσε για να κάνει συντήρηση στο κλιματιστικό του σπιτιού της.

Ο ψυκτικός είχε οδηγηθεί στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και στην συνέχεια τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

«Είμαι συντετριμμένος»

Στο κρατητήριο ο 31χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως καταλαβαίνει σταδιακά το μέγεθος του σφάλματός του.

«Είμαι συντετριμμένος. Κατανοώ σταδιακά το μέγεθος του σφάλματος. Αντέδρασα υπερβολικά σε μία κακιά στιγμή και αφαίρεσα παράλογα μία ζωή καταστρέφοντας σε λίγα δευτερόλεπτα και τη δική μου ζωή», φέρεται να δήλωσε από τα κρατητήρια ο ψυκτικός, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα κάνω όμως ότι μπορώ να απαλύνω τον πόνο που προκάλεσα στους οικείους του θύματος αλλά και στα δικά μου αγαπημένα πρόσωπα», συνέχισε.