Αρχική Eπικαιρότητα Το «ευχαριστώ» της μάνας του φοιτητή που βρέθηκε σώος στο Ηράκλειο Κρήτης

Το «ευχαριστώ» της μάνας του φοιτητή που βρέθηκε σώος στο Ηράκλειο Κρήτης

Μετά από περισσότερες από 48 ώρες αγωνίας, η τεράστια κινητοποίηση των Αρχών, των εθελοντών, αλλά και των κατοίκων του Ηρακλείου, ο 20χρονος φοιτητής, Κοσμάς Κακούρης, βρέθηκε, προσφέροντας τεράστια ανακούφιση στην οικογένειά του, αλλά και χαμόγελα σε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βρεθεί ο νεαρός Κρητικός.

Η μητέρα του Κοσμά Κακούρη, κ. Εύα Δημάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά «Τέλος καλό, όλα καλά, ενώ ευχαρίστησε τους αστυνομικούς, το «Χαμόγελο του Παιδιού», τους κατοίκους του Καβροχωρίου και των γειτονικών χωριών, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στις έρευνες.

Σύμφωνα με οικείο πρόσωπο του 20χρονου φοιτητή, παρότι βρέθηκε καταπονημένος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται υπό προσωρινή παρακολούθηση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ.Πάντως, αυτό που ζητά, τώρα, το οικείο περιβάλλον του 20χρονου είναι ηρεμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον εντοπισμό του 20χρονου συνέβαλε η αισιοδοξία των Κρητικών πως «όλα θα πάνε καλά». Οι Κρητικοί και, κυρίως οι Ηρακλειώτες, έγιναν όλοι «μια τεράστια αγκαλιά» και ο καθένας βοήθησε με το δικό του τρόπο, είτε με τη συμμετοχή του στις έρευνες, είτε με μία απλή κοινοποίηση της εξαφάνισης του νεαρού στους λογαριασμούς τους στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονoς φοιτητής, ο οποίος παρέμενε εξαφανισμένος από το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή στα Καλέσσα.

Πηγή: neakriti.gr