Αρχική Ν. Κορινθίας Με μεγάλη επιτυχία ο 5ος Ποδηλατικός γύρος Αγίων Θεοδώρων (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία ο 5ος Ποδηλατικός γύρος Αγίων Θεοδώρων (Βίντεο)

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 ωρα 10.30 στη Πλατεία Ντίνου συγκεντρώθηκαν δεκάδες παιδια και γονείς για να λάβουν μέρος στο 5ο Ποδηλατικό γύρο των Αγίων Θεοδώρων.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων. Σημαντική ήταν η συνεισφορά τόσο των χορηγών όσο και της Δημοτικής Αρχής, της ΕΛ.ΑΣ , του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων.

Παρών στην Εκδήλωση ο Δήμαρχος κύριος Γκιώνης , ο αντιδήμαρχος κύριος Ράτης, η κυρία Σοφία Αναγνωσταρά υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Κορινθίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων κύριος Κωσταντής, η Διοικητής του Α/Τ Αγίων Θεοδώρων , ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων κύριος Σίμος Σοφός, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικιστών κύριος Σαρέλας , ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Μποζίκης και πολλοί ακόμα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ποδηλατάδα εντός της πόλης και συνοδευόμενη αυστηρά από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και οχημάτων των Δασοπυροσβεστών.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πολλά δώρα που εξασφάλισε η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων κυρία Κοκκώνη, και μοιράστηκαν κουλούρια και πολλά νερά σε όλους τους Συμμετέχοντες.

Πηγή: atnews.gr