Αρχική Ν. Κορινθίας Εθελοντικός Καθαρισμός στο Αλσύλλιο των Αγίων Θεοδώρων (Βίντεο)

Εθελοντικός Καθαρισμός στο Αλσύλλιο των Αγίων Θεοδώρων (Βίντεο)

Την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στο Αλσύλλιο «ΛΙΑΝΤΡΟ» Αγίων Θεοδώρων. Η δράση υλοποιήθηκε από εταιρεία Super Market, στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων που υλοποιούν κάθε χρόνο και σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων.

Παρών ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κύριος Αρης Κωσταντής που συνεχάρει το έργο των Εθελοντών της γνωστής αλυσίδας Super Market . Παρών ηταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Ταξιάρχη Κλεφτογιώργος , ο Αντιπρόεδρος κύριος Δημήτρης Σαρέλας, ο Πρόεδρος των Κρητών Αγίων Θεοδώρων κύριος Λευτέρης Ανδριανάκης και ο Αντιπρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αγίων Θεοδώρων κύριος Σίμος Σοφός που μαζί με Εθελοντή του ΕΕΣ συμμετείχε στο καθαρισμό.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι το Αλσύλλιο συνολικής έκτασης 60 στρεμμάτων εχει καθαριστεί απ ακρη σε ακρη δίνοντας ετσι στους επισκέπτες και λουόμενους την δυνατότας και της φιλοξενία μιας Πευκόφυτης πεντακάθαρης ακτής που εχει και μια απο τις 4 γαλάζιες σημαίες στο Νομό Κορινθίας. Και ολα αυτα ας μην ξεχνάμε μόλις 40 λεπτά απο το κέντρο της Αθήνας !

Πηγή: atnews.gr