Αρχική Eπικαιρότητα Δείτε τις προτεινόμενες απαντήσεις στην Φυσική προσανατολισμού από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο...

Δείτε τις προτεινόμενες απαντήσεις στην Φυσική προσανατολισμού από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο (Βίντεο)

Μέτριας δυσκολίας χαρακτηρίστηκαν τα θέματα της Φυσικής προσανατολισμού, για τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ωστόσο, όπως και πέρυσι, οι διατυπώσεις των θεμάτων ήταν μεγάλες και τα θέματα που πήραν στα χέρια τους οι υποψήφιοι ήταν πολλές σελίδες (8 στον αριθμό). «Χρειαζόταν αρκετή συγκέντρωση από τους υποψηφίους για να επεξεργαστούν όλα τα δεδομένα που τους δόθηκαν και σίγουρα έπρεπε να διαχειριστούν σωστά τον χρόνο που είχαν διαθέσιμο, για να μπορέσουν να λύσουν όλα τα θέματα, μέχρι τέλους», επεσήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Νάνσυ Σαμαρά, καθηγήτρια και συντονίστρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων.

Όπως πρόσθεσε, τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και ειδικότερα, το Γ θέμα αφορούσε διαχείριση εφαρμογών, που όσοι είχαν προετοιμαστεί καλά μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, ενώ το Δ θέμα δεν έκρυβε παγίδες και ήταν αναμενόμενο. «Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετώπισαν στο Δ θέμα οι υποψήφιοι ήταν η αλυσίδα των υποερωτημάτων», σημείωσε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων για την Φυσική προσανατολισμού, από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο: