Αρχική Ν. Αργολίδος Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) Ναυπλίου (Βίντεο)

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) Ναυπλίου (Βίντεο)

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος (Μέρμπακα).

Την παραμονή της εορτής Κυριακή, 16 Ιουνίου εψάλει Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, Ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Μιχαλόπουλου.

Κατά τον πανηγυρικό εσπερινό έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνος, παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.

Μετά το πέρας τη; λιτανείας της Θαυματουργής εικόνας της Αγίας Τριάδος ,ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσίλης ,ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας , Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , οi Υποψήφιοι βουλευτές Γ. Γαβρήλος και Α.Πουλάς ,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Α. Λυκομήτρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου – Σμυρναίου, οι αντιδήμαρχοι Γ.Καχριμάνης και Κ.Ρούτουλας ,ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γ. Μαστοράκος, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και Π.Λέντζος και πλήθος κόσμου.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΚλειστά τα καταστήματα της Κορίνθου σήμερα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος
Επόμενο άρθροΤην Τρίτη ξεκινά τη λειτουργία της η Τραπεζική Θυρίδα στους Αγίους Θεοδώρους