Αρχική Περ. Πελοποννήσου Nτίνα Νικολάκου : Ατίθαση, σκληρή, αλλά και παρεξηγημένη … !!

Nτίνα Νικολάκου : Ατίθαση, σκληρή, αλλά και παρεξηγημένη … !!

Οπως και στο παρελθόν και μέσα από άλλα άρθρα έχω αναφέρει πως η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου είναι η πλέον χαρισματική γυναίκα πολιτικός τουλάχιστον στην Πελοπόννησο που μπορούμε να παρακολουθήσουμε.

Ας πάμε όμως να δικαιολογήσουμε τον τίτλο της και να προσθέσουμε τώρα πια πως εκτός από χαρισματική είναι και η πιο παρεξηγημένη.

Πρόσφατα τα γεγονότα στην συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου όπου η Ντίνα Νικολάκου το μόνο “έγκλημα” που έκανε ήταν να μεταφέρει την επιθυμία του Περιφερειάρχη να αποχωρήσει το BEST λόγω του εμπάρκγο που υπήρχε για τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Δεν θα αναλύσουμε και δεν θα ενδιαφερθούμε για την αιτία του εμπάργκο πάντως σίγουρα δεν υπήρξε δική της απόφαση για να σηκώσει τέτοια θύελλα αντιδράσεων. Και όταν εκείνη την στιγμή ήταν η μόνη γυναίκα πολιτικός παρούσα μέσα στην αίθουσα. Υπήρχαν γυναίκες δημοσιογράφοι αλλά με καμία διάθεση να υποστηρίξουν εκείνη την στιγμή μία γυναίκα που βρισκόταν σε άμυνα. Παραφέρθηκε ναι , αλλά και ποιος θα κρατούσε την ψυχραιμία του όταν γίνεται στόχος για απόφαση άλλου;;;;;

Ωστόσο όταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μπήκε στην αίθουσα οι εκπρόσωποι του καναλιού με το οποίο διαπληκτίστηκε η Ντίνα Νικολάκου δεν τον ρώτησαν καν γιατί δεν έπρεπε να βρίσκονται στην αίθουσα.

Η συνέχεια γνωστή, αφού το βίντεο της λογομαχίας έκανε τον γύρο του διαδικτύου ισοπεδώνοντας πανελλήνια μία γυναίκα που κανείς τους όμως δεν τόλμησε και δεν τολμάει ίσως να αναφέρει και την προσφορά της. Να αναφέρει την πρωτιά της στον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη στην Μεσσηνία, να μεταφέρει τον καθημερινό της αγώνα για τα κοινά και ακόμη περισσότερο να αναφέρει πως επιβιώνει ανάμεσα σε τόσους άντρες πολιτικούς, πολλοί από τους οποίους θα ήθελαν αλλά δεν μπορούν λόγω έλλειψης δυνατοτήτων να βρίσκονται στην θέση της.

Το κείμενο δεν είναι πολιτικό και ούτε υμνιστικό για την Ντίνα Νικολάκου, είναι και η δική μου οργή στην ανδροκρατούμενη κοινωνία που για να επιβιώσει μία γυναίκα με ταλέντο σε οποιοδήποτε τομέα θα πρέπει να γίνει σκληρή και ατίθαση…. !!!!

Σ.Μπαλή