Αρχική Ν. Αχαΐας Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 23χρονο φοιτητή που αυτοκτόνησε στην Εστία του...

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 23χρονο φοιτητή που αυτοκτόνησε στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Σήμερα θα γραφτεί ο επίλογος του δράματος για τον 23χρονο φοιτητή, που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο δωμάτιο της φοιτητικής του εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο.

Ο φοιτητής εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι απαγχονισμένος από τους υπευθύνους της εστίας οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του, αφού ειδοποιήθηκαν από τους γονείς του, πως δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 23χρονου, οι οποίοι ήταν παρόντες όταν άνοιξαν το δωμάτιό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το θλιβερό θέαμα.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν θύμιζαν αρχαία τραγωδία, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζαν ότι ο γιος του Μ. Βασ. θα ήταν καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 23χρονος Βασίλης από την Καλλιθέα της ΔΕ Παραβόλας του δήμου Αγρινίου, θα κηδευθεί στον τόπο καταγωγής του και μόνιμο τόπο κατοικίας των γονιών του, στο κοιμητήριο της Καλλιθέας Τριχωνίδας.

Οι γονείς, η αδερφή, οι συγγενείς και οι φίλοι του, θα του πουν το τελευταίο αντίο σήμερα στις 5.00, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλλιθέας όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Πηγή: patrastimes.gr