Αρχική Ν. Αργολίδος Το DNA και οι 20 μάρτυρες στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της...

Το DNA και οι 20 μάρτυρες στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται η σύζυγος του καπετάνιου που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του. Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο στενός φίλος του καπετάνιου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε πυροβολημένος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξέτασή του, αλλά και ο υπεύθυνος της βίλας που εργαζόταν ο καπετάνιος.

Ο στενός φίλος του καπετάνιου στην κατάθεσή του απάντησε σε ερωτήσεις της Έδρας σχετικά με το πόσοι άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι του και για ποιο λόγο. Σύμφωνα με την STAR press, ο μάρτυρας ανέφερε πως επέτρεπε συχνά σε φίλους του να το χρησιμοποιούν για ερωτικές συνευρέσεις, χωρίς όμως να τους δίνει τα κλειδιά και υποστήριξε ότι ήταν εκείνος που τους άνοιγε την πόρτα. Όταν ρωτήθηκε από την Έδρα ποια άτομα ήταν αυτά, προτίμησε να μην απαντήσει για να μην τα εκθέσει όπως είπε.

Αναφορικά με το DNA του καπετάνιου, που βρέθηκε στον χώρο, τόνισε πως αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, καθώς ο άτυχος άνδρας πήγαινε εκεί συχνά.

Συνολικά, στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν περισσότεροι από 20 μάρτυρες. Η πλευρά της υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα που αποδέχτηκε και η πολιτική αγωγή, να καταθέσουν η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο γαμπρός της κατηγορούμενης, καθώς και γείτονες του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έγινε το έγκλημα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr (Με πηγή πληροφοριών: STAR press)

Προηγούμενο άρθροΔίνει μάχη ο Μίκης Θεοδωράκης! Η εξομολόγηση της κόρης του – H αγάπη μου για το Βραχάτι και η μάχη με τα προβλήματα υγείας
Επόμενο άρθρο9 συλλήψεις στην Κορινθία από αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο