Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφονία Γραικού: Ολοταχώς για αναπαράσταση του εγκλήματος – Αυτά είναι τα βασανιστικά...

Δολοφονία Γραικού: Ολοταχώς για αναπαράσταση του εγκλήματος – Αυτά είναι τα βασανιστικά ερωτήματα!

Ο Αλέξης Κούγιας ζητάει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα της δολοφονίας Γραικού. Σε εξέλιξη το θρίλερ που καθηλώνει…

Η δολοφονία Γραικού συνεχίζει να συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια του Δημήτρη Γραικού, θα καταθέσει ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αίτημα διενέργειας ανακριτικής πράξης και ειδικότερα αίτημα περί αναπαράστασης του εγκλήματος.

Στόχος να απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα του στυγερού εγκλήματος. «Επειδή είναι αναγκαίο να αποδειχθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν έδρασε μόνος, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Επειδή το θύμα ήταν ένας δυνατός άνθρωπος και, αν είχε δεχθεί επίθεση από ένα μόνο δράστη, θα είχε αντιδράσει, είναι βέβαιο ότι σε μια εμπλοκή με γροθιές και με τα μέλη του σώματος, χωρίς χρήση όπλου, θα είχαν προκληθεί σωματικές βλάβες και μώλωπες.

Επειδή είναι βέβαιο ότι μέσω της αναπαράστασης του εγκλήματος, από τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν από Υμάς και το συνήγορο υπεράσπισης της πολιτικής αγωγής, βάσει των ευρημάτων της ιατροδικαστικής έκθεσης, θα αποδειχθεί ότι ο δράστης δεν θα μπορέσει να επιβεβαιώσει την απολογία του και θα αποδειχθεί η συμμετοχή ενός ή περισσότερων συνεργών.

Επειδή είναι αδιανόητο κατά την κρίση μας να μην ήταν παρών ούτε ένας εργαζόμενος ούτε κατά το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος που είναι ώρα εργασίας, σε συνδυασμό με την επαγγελματική ενασχόληση του δράστη (εμπόρου κρεάτων με κτηνοτροφική μονάδα), ούτε κατά το χρόνο ταφής του θύματος και του αυτοκινήτου.

Επειδή έχουμε τη βεβαιότητα ότι όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα θα απαντηθούν κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος και θα αποδειχθούν οι ισχυρισμοί μας» αναφέρει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Χθες η Δέσποινα Γραικού δεν έκρυψε πως έχει υποστεί οικονομική καταστροφή από την όλη υπόθεση, περνώντας 2,5 πολύ δύσκολα χρόνια μέχρι να ομολογήσει ο κατηγορούμενος και να αποκαλυφθεί τι είχε συμβεί με τον σύζυγό της. Για όλα αυτά είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ…

Πηγή: newsit.gr