Αρχική Eπικαιρότητα Η 18χρονη ιερόδουλη με τους 7 «χορηγούς» λέει: «Οι πιτσιρικάδες κάθονται σπίτι...

Η 18χρονη ιερόδουλη με τους 7 «χορηγούς» λέει: «Οι πιτσιρικάδες κάθονται σπίτι και παίζουν FIFA»

To BBC ερευνά τον χώρο των sugar babies και η Βαλεντίνα είναι μία τέτοια περίπτωση, καθώς ζει από τους 7 «χορηγούς» που έχει.

Ο αγοραίος έρωτας έχει ξεφύγει από τα γνωστά πλαίσια του «πληρώνω για να έχω σεξ μαζί σου»… Πλέον αρκετές νεαρές κοπέλες αρέσκονται στο να έχουν στάνταρ πελάτες, οι οποίοι ονομάζονται sugar dadies και τις χρηματοδοτούν με κάθε τρόπο. Είτε με ρευστό, είτε πλούσιο δώρα και ταξίδια…

Τον χώρο αυτό αποφάσισε να ερευνήσει το BBC με το ντοκιμαντέρ «Secrets of Sugar Baby Dating», όπου η Tiffany Sweeney επιχειρεί να αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες του χώρου, γνωρίζοντας την 18χρονη Βαλεντίνα.
Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν ζει από όσα τις προσφέρουν 7 «χορηγοί», η ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 40 έτη. Κοινώς έχουν δηλαδή πάνω από τα διπλάσια χρόνια της.

«Δεν μπορώ να βρεθώ με αγόρια της ηλικίας μου. Προτιμούν να κάθονται σπίτι και να παίζουν FIFA», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά για το τί ζητάνε οι πελάτης της, είπε: «Δεν θέλουν μία γυναίκα που θα τους λέει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και θα τους γεμίζει στρες. Θέλουν να γνωρίσουν μία κοπέλα που θα μπορέσει να επαναφέρει τη νεότητα στην ζωή τους. Κάποιοι θέλουν μία μαθήτρια. Κάποιοι άλλοι θέλουν roleplay. Είναι ενδιαφέρον το sex μαζί τους. Το ευχαριστιέμαι αρκετά. Έχει πλάκα».

Παρά το γεγονός οτι δεν μίλησε με συγκεκριμένα ποσά για τα ποσά που βγάζει, ξεκαθάρισε πως ο μέσος όρος που βγαίνει από έναν και μόνο άνδρα είναι περίπου 3.000 λίρες το μήνα.
«Δεν θα αρνηθώ πως οι σχέσεις μου μαζί τους είναι σεξουαλικές. Φυσικά μου αρέσει να κοιμάμαι μαζί τους, να τους σκίζω τα ρούχα, όπως κάνουν σε οποιαδήποτε άλλη σχέση», συμπλήρωσε.

Προηγούμενο άρθροΝτ. Νικολάκου: «Βασικός πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης η εξωστρέφεια» (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΣεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας