Αρχική Eπικαιρότητα Βαγγέλης Γιακουμάκης: Πότε βγαίνει η απόφαση για την πολύκροτη δίκη

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Πότε βγαίνει η απόφαση για την πολύκροτη δίκη

Ολοκληρώθηκε σήμερα η συνέχεια της δίκης των 9 Κρητικών, για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, εστίασαν και παρουσίασαν στους δικαστές του Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, τις αντιφάσεις σε καταθέσεις μαρτύρων. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο, η λήψη του οποίου είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του Βαγγέλη στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής όπου αποτυπώνεται, σύμφωνα πάντα με τους δικηγόρους, ότι ο Βαγγέλης ήταν χαρούμενος με την παρέα των συμφοιτητών του από την Κρήτη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης μετά την αναβολή που είχε πάρει τον Φεβρουάριο ξεκίνησε στις 8 Απριλίου με τους κατηγορουμένους να μην παρευρίσκονται σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες ούτε καν για να απολογηθούν, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους δίνει ο νόμος.

Η οικογένεια του Βαγγέλη ήταν στην δικαστική αίθουσα «παρούσα» από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δίκη ενώ φράσεις της μητέρας και του πατέρα που ακούστηκαν σε κάποιες συνεδριάσεις, αποτύπωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσα στον ανείπωτο πόνο τους αλλά και την ανάγκη τους να μάθουν τι συνέβη στο παιδί τους.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου στις 10 το πρωί με την αγόρευση των δικηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα, με την έκδοση της απόφασης να αναμένεται έως τις 28 του μήνα.

Πηγή: epirus-tv-news

Προηγούμενο άρθροΥπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Γκα Αθικίων
Επόμενο άρθροΛουτράκι: Μια πρωτότυπη έκθεση προς περιβαλλοντική αφύπνιση