Αρχική Eπικαιρότητα Πρόγνωση καιρού: Δείτε πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου...

Πρόγνωση καιρού: Δείτε πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην Αθήνα οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν γύρω στους 33 με 34 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 34 βαθμούς, αλλά με νεφώσεις

Καλοκαιρινός φαίνεται ότι θα είναι ο καιρό το τριήμερος του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση από την ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην Αθήνα οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν γύρω στους 33 με 34 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 34 βαθμούς, αλλά με νεφώσεις.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, το Σάββατο (15/6) στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Την Κυριακή (16/6) και τη Δευτέρα (17/6), στην ανατολική και νότια χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία σε πτώση.