Αρχική Eπικαιρότητα Βρέθηκε σώα, χάρη στο SILVER ALERT!

Βρέθηκε σώα, χάρη στο SILVER ALERT!

Η περιπέτεια της κας Καλιόπης Μπεζαντάκου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Μπεζαντάκου, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 78χρονη χάθηκε την 10/06/2019, από το σπίτι της στην περιοχή του Περάματος, Αττικής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 10/06/2019, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της Τρίτης, 11/06/2019 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη στην περιοχή του Περάματος από πολίτη που την αναγνώρισε και επικοινώνησε με τη Εθνική Γραμμή SOS 1065. Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και οι συγγενείς και η κα Καλιόπη επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Προηγούμενο άρθροMεσογειακή φώκια ταξιδεύει από Κορινθιακό προς Αργοσαρωνικό μέσω του Ισθμού
Επόμενο άρθροΥποψηφιότητες με το ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές