Αρχική Eπικαιρότητα Αστρολογία – Προβλέψεις από τις 15/6 έως τις 21/6 από την Βάσια...

Αστρολογία – Προβλέψεις από τις 15/6 έως τις 21/6 από την Βάσια Κόντη

ΚΡΙΟΣ

Εντονη περίοδος με σκληρές αντιπαραθέσεις και ζητήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον. Το σπίτι εξακολουθεί να σας απασχολεί, ίσως κάνετε αλλαγές, επιδιορθώσεις σε ζημιές και έξοδα ή ακόμα και κάποια μετακόμιση. Αποφύγετε την ένταση με άτομα της οικογένειας. Ενα άτομο με το οποίο ζείτε μαζί θα σας βοηθήσει με τις ιδέες του, να βρείτε λύσεις σε κάποιο οικονομικό θέμα ή να βελτιώσετε το εισόδημά σας.

Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα βραβευτείτε για τη δουλειά που έχετε κάνει. Καταξιωμένα άτομα θα είναι δίπλα σας, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μία επαγγελματική οικονομική συμφωνία που θα είναι σταθερή ή θα σταθεροποιήσετε μία σχέση, μία συνεργασία. Για όσους είναι ελεύθεροι, θα κάνετε μία γνωριμία που θα έχει διάρκεια ζωής. Κλειδί: ψυχραιμία.

Η κ. Βασιλική Κόντη.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας και στις λέξεις που… πετάτε χωρίς να πολυσκεφθείτε. Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα και καταστάσεις που σας έχουν εγκλωβίζει στον εαυτό σας και σας καταπιέζουν. Θέλετε να απελευθερωθείτε από όλα τα δεσμά που δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Πολλές σχέσεις διαλύονται, έρχονται καινούργια άτομα στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Η πανσέληνος που έρχεται γίνεται στο τομέα του οικονομικών σας, ανοίγει δρόμους για νέα ξεκινήματα, νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά, αλλά και να φτιάξετε την αυτοπεποίθησή σας.

Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να πραγματοποιήσετε σημαντικούς στόχους που έχετε στη ζωή σας, να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, μία σχέση ή έναν γάμο, αλλά και να ερωτευτείτε κάποιο άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί να πάρετε ένα πτυχίο ή να κάνετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, στον τρίτο οίκο σας κάνετε συζητήσεις με αδέρφια, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλον, γνωρίζετε νέα άτομα, προγραμματίσετε ταξίδια – εκδρομές και ό,τι έχει να κάνει με την εκπαίδευση. Κλειδί: η αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, ανοίγει δρόμους για να κάνετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική ζωή. Ο Ερμής από τις 4 Ιουνίου είναι στον Καρκίνο και θα σας ευνοήσει να κάνετε συζητήσεις και να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα. Στις 17 Ιουνίου από μία ιδέα σας, θα βρείτε λύσεις για ένα οικονομικό θέμα, ή κάποιο πηγή εισοδήματος. Με τον Αρη στο δεύτερο οίκο σας, ίσως να σας βγούνε έξοδα που δεν τα περιμένατε, αλλά και εσείς να είστε προσεκτικοί να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό.

Στον αισθηματικό τομέα δεν είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάποιους ίσως τους απασχολεί μία σχέση από το παρελθόν. Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θέμα με κάποιες μυστικές συμφωνίες. Από τις 9 Ιουνίου με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα είναι μία περίοδος ευνοϊκή για τα αισθηματικά και οικονομικά θέματα, θα είστε πολύ γοητευτικοί, θα τραβάτε τα βλέμματα, θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης τόσο στα ερωτικά αλλά και στα επαγγελματικά θέματα. Κλειδί: οι επικοινωνιακές σας ικανότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που έρχεται και πραγματοποιείται στο 12ο οίκο σας, έχει να κάνει με την ψυχολογική σας κατάσταση και τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, να ξεκουραστείτε, να ετοιμαστείτε και να σχεδιάσετε τις αλλαγές που θα κάνετε στη ζωή σας. Από τις αρχές Ιουνίου που ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας, μπορείτε να προωθήστε θέματα που σας απασχολούν, να συζητήσετε, να συναντήσετε αδέλφια, άτομα του κοντινού σας περιβάλλον, να υπογράφετε συμβόλαια ή συμφωνίες, να γνωρίζετε νέα άτομα, να φλερτάρετε.

Στις 17 Ιουνίου, κάνετε μία νέα γνωριμία φιλική που θα εξελιχθεί σε πολύ σημαντική για σας, μπορεί ακόμα ένας φίλος σας να σας δώσει μία ιδέα και να βρείτε λύση σε κάποια θέμα που σας απασχολεί. Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, μία εργασία, μία σχέση. Αν είστε μόνοι, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο, ίσως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας. Κλειδί: προσοχή στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 11ο οίκο σας και θα είναι μέρες που θα είστε πολύ επικοινωνιακοί, θα κάνετε συναντήσεις με φίλους, συζητήσεις, νέες γνωριμίες, θα ανανεώσετε το κοινωνικό σας κύκλο με νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Στις 17 Ιουνίου μία ιδέα σας, μία είδηση που θα ακούσετε από κάποιον φίλο σας, ή μία μυστική συζήτηση που θα κάνετε, ίσως φέρουν ξαφνικές θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και επαγγελματικά.

Οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου με τον Αρη στο 12ο οίκο, έχετε φοβίες και ανασφάλειες, και ίσως νιώθετε ψυχικά κουρασμένοι, προσπαθήσετε να είστε δημιουργικοί και να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση και την φαντασία σας, να βρείτε λύσεις και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Επίσης προσοχή σε ιώσεις και κρυολογήματα. Προσέχετε μην μπλέκεστε σε παρασκήνιο που θα είναι εις βάρος σας αργότερα, αλλά και τις εξαπατήσεις από τους άλλους σε σας. Κλειδί: προσοχή σε θέματα παρασκηνίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, αλλάζετε τη κοσμοθεωρία σας, τις παλιές ιδέες με καινούριες. Οι παλιές αντιλήψεις αντικαθίστανται με προοδευτικές. Αλλάζετε τη ζωή σας, γίνεστε μοντέρνοι και ρεαλιστές. Η πανσέληνος επηρεάζει εσάς του δεύτερου δεκαημέρου και γίνεται στο 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνετε νέα βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε νέες ευκαιρίες. Θα κάνετε πολλές αλλαγές και για την κοινωνική σας εικόνα. Εάν κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή κάποια συμφωνία, καλό είναι να τα εξετάσετε καλά γιατί μπορεί να υπάρχει και εξαπάτηση.

Θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε φίλους, να συζητήσετε μαζί τους οικογενειακά θέματα ή διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Θα γνωρίσετε ένα διαφορετικό άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος της ζωής σας, για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, που είστε πολύ ευνοημένοι μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να σταθεροποιήσετε η να αποφασίσετε για ένα γάμο, για ένα απόγονο. Σε προσωπικό επίπεδο θα βρείτε έναν άνθρωπο στη ζωή σας να δημιουργήσετε μία σχέση που θα έχει γερές βάσεις και θα αλλάξει τη ζωή σας. Κλειδί: οι νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά έντονα και με δυνατά συναισθήματα. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά, με μια συνεργασία, ίσως έχετε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας και να μπορέσετε να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Η Πανσέληνος ανοίγει νέες προοπτικές για σπουδές, για μακρινά ταξίδια που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Θα έχετε συναντήσεις με άτομα από μακριά και ίσως έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική ή πνευματική εργασία.

Από τις 17 Ιουνίου ο Ερμής από το 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα βοηθήσει την επικοινωνία. Στις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, θα συναντήσετε άτομα που θα σας δώσουν ιδέες για την καριέρα και ίσως μία ιδέα να αλλάξει την πορεία της καριέρας. Οι πολλές υποχρεώσεις στο σπίτι και στην οικογένεια σας φέρνουν άγχος και ανασφάλεια, προσπαθήστε να τα αποφύγετε. Στις 19 Ιουνίου αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες και υπογραφές, και προσέχετε εξαπατήσεις από άτομα από το χώρο της εργασίες σας. Κλειδί: προσοχή σε διασπάσεις και προσβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος γίνεται στον 8ο οίκο σας και θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να βάλετε σε μία τάξη και να ρυθμίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους, με τράπεζες, κληρονομιές, δάνεια, αλλά και ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μία σχέση που επιθυμείτε πολύ καιρό, με βαθιά συναισθήματα και πάθος.

Ο Ερμής από τον 9ο οίκο σας, θα σας φέρει την ανάγκη να θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να παρακολουθήσετε κάποια διάλεξη ή ένα σεμινάριο, είτε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι το οποίο θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Θα έχετε έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και ιδέες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας, αλλά και θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Στις 17 Ιουνίου να έχετε μία ξαφνική χαρούμενη είδηση που έχει να κάνει με μία συνεργασία, με σπουδές, ταξίδια ή νομικά θέματα. Για τους αδέσμευτους είναι ευνοϊκές μέρες για μία γνωριμία, μπορούν να κάνουν μία σχέση με ένα άτομο που θα είναι πολύ σημαντικό στη ζωή τους. Στις 19 Ιουνίου αποφύγετε να πάρετε οικονομικά ρίσκα και προσέχετε εξαπατήσεις στα οικονομικά αλλά και στα αισθήματα. Κλειδί: η οικονομική ανάταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Ιουνίου γίνεται στον έβδομο οίκο σας και θα φέρει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ισως βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα με συνεργάτες που χρειάζονται λύσεις. Για τους αδέσμευτους θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίζετε νέα άτομα και να δημιουργήσετε μία σχέση. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σκέφτεστε πολύ καιρό, και σας ενδιαφέρει.

Στις 19 Ιουνίου εάν χρειαστεί να κάνετε κάποια συμφωνία ή συνεργασία να είστε πολύ προσεκτικοί, να προσέχετε τι υπογράφετε και μην ζητάτε συμβουλές από φίλους σας γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν. Οι συζητήσεις όλες αυτές τις μέρες είναι γύρω από οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους, δάνεια, εφορίες, κληρονομιές. Ισως ζητήσετε βοήθεια από κάποιο άτομο της οικογένειας. Στις 17 Ιουνίου θα έχετε μία απρόσμενη ευχάριστη είδηση, που έχει να κάνει με μία εργασία με κάποιο θέμα υγείας ή νέα ιδέα από κάποιον συνεργάτη σας που θα βελτιώσει και τα οικονομικά σας.

Κλειδί: οι προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος Ιουνίου πραγματοποιείται στον 6ο οίκο σας, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για εργασία για όσους έχουν ανάγκη, για ανανέωση της καθημερινότητας και της φυσικής κατάστασης αλλά μπορεί και να ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή σας. Ο Ερμής από τις 4 Ιουνίου που θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας, θα σας φέρει ευκαιρίες να λύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τον/την σύντροφο ή με συνεργάτες ή κι αν δεν λύνονται να κοπούν οριστικά. Στις 17 Ιουνίου μία ιδέα σας μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, ή ο/η σύντροφός σας να δώσει λύση σε κάποιο θέματα που σας απασχολεί. Ισως θα έχετε μία απρόσμενη είδηση που έχει να κάνει με τα παιδιά σας.

Στις 19 Ιουνίου προσέχετε εξαπατήσεις από άτομα από το χώρο της εργασίας, αλλά και αν κάνετε κάποιο συμβόλαιο ή συμφωνία, προσέχετε τι υπογράφεται. Για σας του τρίτου δεκαημέρου για λίγες μέρες ακόμα μπορείτε να προωθήσετε ένα σχέδιό σας, να καταφέρετε μία σημαντική οικονομική συμφωνία. Για τους αδέσμευτους είναι πολύ ερωτικές μέρες για να γνωρίσετε ένα άτομο ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να κάνετε μία σημαντική σχέση που θα έχει γερές βάσεις. Κλειδί: προσοχή σε σκληρές αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια άκρως ευνοϊκή πανσέληνος που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια και στα επαγγελματικά που ίσως δυσκολεύεστε να δεχτείτε -τουλάχιστον αρχικά. Ο Ιούνιος είναι ένας ερωτικός μήνας για εσάς. Η πανσέληνος γίνεται στον 5ο οίκο σας και θα φέρει αισιοδοξία, χαρά στη ζωή σας, ευκαιρίες να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, νέοι έρωτες και ευκαιρία για όποιον επιθυμεί έναν απόγονο. Από τις 4 Ιουνίου ο Ερμής θα περάσει στον 6ο οίκο σας και θα ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας.

Θα κάνετε συζητήσεις για θέματα εργασίας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα check-up, ή να ασχοληθείτε με τη διατροφή και με τη φυσική σας κατάσταση. Στις 7 Ιουνίου ίσως ένα άτομο από την οικογένεια, να σας δώσει μία ιδέα για να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή μία καινούρια εργασία, ίσως έχετε μία ξαφνική ευχάριστη είδηση που θα έχει να κάνει με την εργασία ή με κάποιο άτομο της οικογένειας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ φόρτο εργασίας, και νέες προτάσεις για εργασία. Προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μη γίνεστε κτητικοί με τα άτομα που δουλεύετε μαζί. Κλειδί: βγείτε να διασκεδάσετε.

ΙΧΘΥΣ

H Πανσέληνος Ιουνίου στο τέταρτο οίκο σας, θα φέρει αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Ισως μία μετακόμιση, ή ανανέωση του σπιτιού, συζητήσεις για θέματα της οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Ισως κάποιο άτομο της οικογένειας να κάνει κάποιο νέο ξεκίνημα. Μπορεί να βρείτε λύσεις τώρα σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν ή να συζητήσετε και θέματα ακίνητης περιουσία. Μπορεί να έρθει κάποιο άλλο άτομο να μείνει στο σπίτι ή να αποκτήσετε ένα απόγονο. Με τον Ερμή στον Καρκίνο και στο τέταρτο οίκο σας, μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές με άτομα της οικογένειας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, την αγάπη σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα παιδιά, στο σύντροφο και στους γονείς σας.

Είναι μία εβδομάδα ρομαντική, ερωτική και δημιουργική για εσάς. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα κάνετε όμορφες συναντήσεις και εκδρομές με αγαπημένα πρόσωπα και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, νέες γνωριμίες και ίσως σημαντικές σχέσεις για τη ζωή σας. Στις 19 Ιουνίου προσέχετε μην εξαπατηθείτε ή απογοητευτείτε από τον/την σύντροφό σας ή από κάποιο άτομο της οικογένειας. Κλειδί: η καλή σας διάθεση.

Βασιλική Κόντη

Συμβουλευτικές υπηρεσίες Αστρολογίας και ψυχικής υγείας, απόφοιτος Bristol School of Astrology

email επικοινωνίας: vasokonti@gmail.com