Αρχική Eπικαιρότητα Υποψήφιος με τον Βελόπουλο ο γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Θεόδωρος Κατσανέβας!

Υποψήφιος με τον Βελόπουλο ο γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Θεόδωρος Κατσανέβας!

Ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος με τον πολιτικό συνδυασμό την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου στο Βόρειο Τμήμα της Β’ Αθηνών.

Σημειώνεται πως ο Θεόδωρος Κατσανέβας εκτός από την υποψηφιότητα του βρίσκεται στα σημαντικότερα όργανα της «Ελληνικής Λύσης» όπως είναι το πολιτικό συμβούλιο αλλά και η οικονομική επιτροπή του κόμματος, επίσης μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία. (Μακροοικονομία, Αναπτυξιακή, Νομισματική και Φορολογική πολιτική – Χρηματοπιστωτικό σύστημα, – Ναυτιλία, Πολιτισμός, Τέχνες, Αθλητισμός)

Ο κ. Κατσανέβας είναι ο δεύτερος πρώην βουλευτής, μετά τον Κυριάκο Βελόπουλο, που θα συμμετάσχει στα ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης».

Ποιος είναι ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics, λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΟΑΕΔ. Από το 1981 έως το 1985, διοικητής του ΙΚΑ. Από το 1985 έως το 1989) και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθήνας από το 1989 έως το 2004).

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση ΔΕΑ και στο ΠΑΚ Αγγλίας, ενώ μετά την πτώση της Χούντας συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Τον Μάιο του 2013 ίδρυσε το κόμμα “Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων”, στα πρότυπα του “Κινήματος Πέντε Αστέρων” του Ιταλού Μπέπε Γκρίλο

Προηγούμενο άρθροΠρόγνωση καιρού: Στα «κόκκινα» το θερμόμετρο από Σάββατο – Πρώτος καύσωνας
Επόμενο άρθροΔ.Τ. Τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη φέρουν τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών