Αρχική Eπικαιρότητα Οι Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 για όλα τα ζώδια

Οι Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου 2019 για όλα τα ζώδια

Μέχρι τις 9 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στη κυβέρνηση της, στο ζώδιο του Ταύρου και θα επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων , όπου θα ζήσει μέρες με όμορφες στιγμές, αρκετό αισθησιασμό,ερωτισμό, σεξ και απολαύσεις κάθε είδους. Επίσης,θα δούμε αρκετές επισημοποιήσεις σχέσεων,το ταίρι σας θα γίνει πάλι προτεραιότητα σας και γενικά θα έχετε ένα γεμάτο πορτοφόλι αλλά θα κάνετε και δυνατές επαγγελματικές συμμαχίες. Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και τα ζώδια του νερού( Καρκίνοι, Σκορπιοί,Ιχθείς) γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων.

Απο τις 9 του μηνός και έπειτα μέχρι τέλος του μήνα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ανάλαφρο και δροσερό ζώδιο των Διδύμων.Γινόμαστε πιο εξωστρεφείς, φιλικοί, επικοινωνιακοί, αυξάνονται οι κοινωνικές μας σχέσεις, θα επικρατεί μια ευχαριστή ατμόσφαιρα στην καθημέρινότητα με περισσότερο φλέρτ και γενικά το παιδί που κρύβεται μέσα στον καθένα θα βγει εύκολα στην επιφάνεια. Επιφανειακές και παραπλανητικές σχέσεις ίσως γίνουν αυτο τον μήνα, με πιθανή τάση για απιστία. Ευνούνται τα ζώδια του αέρα( Δίδυμοι, Ζυγοί,Υδροχόοι) και της φωτιάς( Κριοί,Λέοντες, Τοξότες) όλων των δεκαημέρων.

Πιο αναλυτικά για το κάθε ζώδιο,έχουμε:

1ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένοι Κριοί, μέχρι της 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα εσείς του 3ου δεκαημέρου, βάζετε μια τάξη στα οικονομικά σας, τα έσοδά σας αυξάνονται και είστε σε θέση να  μπορέσετε να αποκτήσετε κάποια πράγματα που έχετε στερηθεί. Επίσης γίνεστε κτητικοί και  αυτο σας ωθεί σε ηδονές και απολαύσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα,οι κοινωνικές σας γνωριμίες και οι συναισθηματικές σας επαφές σας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση. Θα δικτυωθείτε και θα έχετε ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Θα προβάλετε περισσότερο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα  και δεν αποκλείεται πάνω σε κάποια μετακίνηση να συναντήσετε τον έρωτα. Γύρω στις 24 του μήνα, με την οψη Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας υπάρχει κίνδυνος να βιώσετε παρασκήνιο στην ερωτική σας ζωή ή να εμπλακείτε σε κάποια κρυφή ή παράνομη σχέση.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα δείτε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να αναθερμαίνεται και να γίνεται πιο τρυφερός μαζί σας. Μπορεί να δεχτείτε κάποιο δώρο από τον σύντροφό σας ή να προχωρήσετε προς μια ανανέωση. Αφήστε στην άκρη μόνο τις ζήλιες και τις κτητικότητες . Μετά της 9 του μήνα,όλοι οι δεσμευμένοι Κριοί σταδιακά,θα προσπαθήσετε μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Προσοχή μόνο στις κρύφές και παράνομες σχεσεις.
  • Οι αδέσμευτοι : Εσείς του 3ου δεκαημέρου μεχρι τις 9 του μήνα, ένας νέος έρωτας θα σας προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και σταθερότητα. Μετά της 9 του μήνα,όλοι οι αδέσμευτοι Κριοί θα έχετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και αυτό θα σας  χαρίζει μια άνεση λόγου με αποτέλεσμα οι γνωριμίες και τα φλερτ να διαδέχονται το ένα το άλλο. Προσοχή μόνο στις υπερβολές , στο παρασκήνιο και τις κρυφές σχέσεις που μπορεί να διαδραματιστούν.

2ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένοι Ταύροι, μέχρι της 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 1ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα για σας του 3ου δεκαημέρου, είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την  εξωτερική σας εμφάνισή αλλά και την ψυχολογία σας. Επίσης, να πάρετε πρωτοβουλίες, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας  και την δημιουργικότητά σας και να συμμετάσχετε σε περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 2ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα, ο έρωτας αποκτά αξία και  ποιότητα για σας.Η Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας όμως προσοχή στις σπατάλες,στην υπερβολική εκφραση των συναισθημάτων καθώς και τις εξαπατήσεις απο άτομα που θα αποδειχθούν ανάξιοι εμπιστοσύνης.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός εσείς του 3ου δεκαημέρου, φαίνεται πως θα διανύσετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Μετά της 9 του μήνα,όλοι οι δεσμευμένοι Ταύροι σταδιακά, αναζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις σας και θέλετε να μοιραστείτε τρυφερά αισθήματα,ομως προσοχή έκφραση των συναισθημάτων σας.
  • Οι αδέσμευτοι : Μέχρι τις 9 του μηνός εσείς του 3ου δεκαημέρου θα έχετε την τάση να ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση και θα δείτε τις ερωτικές ευκαιρίες να πολλαπλασιάζονται. Μετά της 9 του μήνα,όλοι οι αδέσμευτοι Ταύροι σταδιακά, θα θελήσετε να ανανεωθείτε , θα ανέβει η αυτοεκτίμηση σας και θα ξοδέψετε χρήματα για διασκέδαση καθως και για την εμφάνιση σας. Όμως χρειάζετε προσοχή στις καινούριες γνωριμίες καθώς μπορει να αποδειχθούν ανάξιες εμπιστοσύνης.

3ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένοι Δίδυμοι , μέχρι της 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα γίνετε πιο εσωστρεφείς, θα νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και να μείνετε στο περιθώριο προκειμένου να αξιολογήσετε την συναισθηματική σας ζωή.Η Αφροδίτη εκεί  σας κάνει επιρρεπή σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 1ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, ενισχύεται ο προσωπικός σας μαγνητισμός και αυξάνονται οι κατακτήσεις σας. Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο τον εγωισμό σας και την κυκλοθυμικότητα σας, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα στραφείτε προς τα μέσα σας και θα αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο μόνοι με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας,θα είστε εξαιρετικά  ευάλωτοι. Προσοχή στις κρυφές παράνομες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Μετά της 9 του μήνα,όλοι οι δεσμευμένοι Δίδυμοι σταδιακά, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε μαζί με το ταίρι σας και να έχετε μια πιο ευχάριστη περίοδο, όμως προσοχή στις υπερβολές και στις αυταπάτες.
  • Οι αδέσμευτοι : Μέχρι τις 9 του μηνός εσείς του 3ου δεκαημέρου είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή ή να εστιάσετε σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν. Μετά της 9 του μήνα,όλοι οι αδέσμευτοι Δίδυμοι σταδιακά, θα έχετε πολλές ερωτικές ευκαιρίες ,αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σας και γίνεσθε πιο γοητευτικοί. Προσοχή στις υπερβολές,στις ψευδαισθήσεις και στα υψηλά ιδανικά.

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι Καρκίνοι, μέχρι της 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα εσάς του 3ου δεκαημέρου, σας δίνετε η ευκαιρία να συνδεθείτε πιο στενά με φίλους και γνωστούς που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα σας παροτρύνει να κάνετε νέες γνωριμίες και να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά,  σχέσεις που ξεκινούν αυτή την περίοδο επιθυμείτε να μείνουν κρυφές  και από αυτή την θέση η Αφροδίτη θα σας προκαλεί μια τάση να μπλέκεστε σε μυστικές σχέσεις,παράνομες ή με έρωτες του παρελθόντος.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα απολαύσετε από κοινού μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, παρέα με τους φίλους σας. Μετά τις 9 του μήνα,όλοι οι δεσμευμένοι Καρκίνοι σταδιακά, θα νιώθετε συναισθηματικά απομονωμένοι ,θα αναζητάτε περισσότερο την ησυχία σας  καθώς και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Σας δημιουργείτε ενα αισθημα σύγχυσης,απογοήτευσης και μοναξιάς.
  • Οι αδέσμευτοι : Εσείς του 3ου δεκαημέρου μέχρι της 9 του μηνός, μπορεί  να σας αιφνιδιάσει η ερωτική πρόταση κάποιου φιλικού σας προσώπου. Μετά της 9 του μήνα,όλοι οι αδέσμευτοι Καρκίνοι σταδιακά, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή ή να εστιάσετε σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στις απογοητεύσεις.

5ΛΕΩΝ

Αγαπημένοι Λέοντες, μέχρι της 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε πολλες κατακτήσεις απο τον επαγγελματικό σας χώρο ,ενώ είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε συναισθηματικά με κάποιο ισχυρό πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους.  Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 11ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, θα αισθάνεστε χαρά , θα εκφράζετε τις επιθυμίες σας με άνεση, θα έχετε στενότερες επαφές με φίλους και ενδέχεται να κάνετε γνωριμία  μέσα από το φιλικό σας κύκλο.Προσέξτε μονο την υπεραισιοδοξία σας μην οδηγήσει στα μη επιθυμητά αποτελέσματα.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός για σας του 3ου δεκαημέρου, οι προσπάθειες σας για την επαγγελματική σας καταξίωση, θα αναγνωριστούν και θα λάβετε την αναγνώριση και τους επαίνους που σας αξίζουν. Μετά τις 9 του μήνα, αρχίζετε να βλέπετε το σύντροφό σας και ως φίλο σας, και να μοιράζεστε μαζί του τους περισσότερους από τους προβληματισμούς σας.
  • Οι αδέσμευτοι : Εσείς του 3ου δεκαημέρου μέχρι της 9 του μηνός, ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία μέσα απο το περιβάλλον εργασίας σας.Μετά της 9 του μήνα, έσεις οι αδέσμευτοι Λέοντες, μπορεί να ερωτευτείτε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να συνάψετε ερωτική σχέση μέσα από το διαδίκτυο.

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, μέχρι της 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.Αυτο το διάστημα εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε,να γνωρίσετε άτομα απο το εξωτερικό ή που βρίσκονται μακριά καθώς και να ξεκινήσετε σπουδες ή μια καινούργια εκπαίδευση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Η  είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, σας βοηθά να αναπτύξετε καλύτερες σχέσεις με άτομα από τον χώρο εργασίας σας, θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την δημόσια εικόνα σας καθώς και να κάνετε μια γνωριμία απο το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η εικόνα για τον εαυτό σας μπορεί να είναι συγκεχυμένη και αδυνατείτε να πάρετε αποφάσεις, γι΄αυτο προσοχή στα σεξουαλικά σκάνδαλα και στις επαγγελματικές προκλήσεις.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός εσείς του 3ου δεκαημέρου, είναι πιθανόν, να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε την σχέση σας. Μετά τις 9 του μήνα, οι δεσμευμένοι Παρθένοι σταδιακά, ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή θα ζήσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος που θα τονώσει τον έρωτά σας.
  • Οι αδέσμευτοι : Εσείς του 3ου δεκαημέρου μέχρι της 9 του μηνός, είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομο που διαμένει σε κάποια απόσταση ή στο εξωτερικό καθώς και να κάνετε κάποια γνωριμία  σε κάποιο ταξίδι.Μετά της 9 του μήνα, έσεις οι αδέσμευτοι Παρθένοι, ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή από τον κοινωνικό σας κύκλο. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για συνάδελφο ή συνεργάτη σας.

7ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι Ζυγοί, μέχρι τις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.Αυτο το διάστημα εσας του 3ου δεκαημέρου, σας προσδίδει αυξημένη σεξουαλική διάθεση και το πάθος σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονο.Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 9ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά δείχνει ότι μπορεί να συνδεθείτε ερωτικά με κάποιο άτομο που κατάγεται από ξένη χώρα ή σχετίζεται με το εξωτερικό. Επίσης, άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης μπορεί να φαντάζουν θελκτικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στα μάτια σας.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός ,εσας του 3ου δεκαημέρου, θα σας δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Η Αφροδίτη θα τονώσει τον ερωτισμό σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να εκδηλώσετε το πάθος που νιώθετε γι’ αυτόν. Θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ένα με τον σύντροφο σας.  Μετά τις 9 του μήνα, οι δεσμευμένοι  Ζυγοί σταδιακά, θα γεμίσετε με αισιοδοξία και αισθήματα ελευθερίας και  δεν αποκλείεται να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για να ανανεώσετε την σχέση σας.
  • Οι αδέσμευτοι : Εσείς του 3ου δεκαημέρου μέχρι τις 9 του μηνός, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που σας περιτριγυρίζει. Θα κάνετε μια σχέση με έντονο ερωτικό χαρακτήρα,  όπου το πάθος δεν θα λείπει. Μετά τις 9 του μήνα, έσεις οι αδέσμευτοι Ζυγοί, ίσως κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή με κάποιο άτομο διαφορετικής ιδεολογίας ή κουλτούρας απο εσας. Δεν αποκλείεται στην διάρκεια ενός ταξιδιού να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση ή να προχωρήσετε σε μια σχέση εξ αποστάσεως που θα έχει προοπτική και μέλλον.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, μέχρι τις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.Αυτο το διάστημα για σας του 3ου δεκαημέρου, οι στενές ερωτικές σχέσεις και η συντροφικότητα αποτελούν βασικές προτεραιότητες σας. Με την  είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 8ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, προκύπτουν θέματα εμπιστοσύνης με τον συντροφό σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και με οικονομικούς χειρισμούς.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός ,εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας, να γίνετε περισσότερο ρομαντικοί και ίσως αν χρειαστεί να διαπιστώσετε οτι η σχέση σας πρέπει πλέον να επισημοποιηθεί. Μετά τις 9 του μήνα, σε εσάς τους δεσμευμένους Σκορπιούς, αυξάνετε περαιτέρω η σεξουαλική σας διάθεση καθώς και η ανάγκη σας για μια εις βάθος σύνδεση με το ταίρι σας, η οποία θα πρέπει να είναι τόσο σωματική όσο και ψυχική.
  • Οι αδέσμευτοι : Εσείς του 3ου δεκαημέρου μέχρι της 9 του μηνός, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με θετικές προοπτικές και θα σας παρουσιαστούν αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες .Μετά τις 9 του μήνα, έσεις οι αδέσμευτοι  Σκορπιοί, αν είστε μόνοι σας, αναζητάτε έντονα την σύναψη μιας ερωτικής σχέσης ενώ αν σας απασχολεί μια παρελθοντική σας σχέση, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια επανασύνδεση.Προσοχή στις υπερβολές και εξαπατήσεις.

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι Τοξότες, μέχρι τις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα για σας του 3ου δεκαημέρου,  είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την δουλειά σας, η οποία μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και αυξημένα έσοδα ,καθώς αυξάνει τις κατακτήσεις σας εντός του εργασιακού σας χώρου.Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 7ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, υπάρχει ο κίνδυνος να εξιδανικεύσετε όποιον μπαίνει στην ζωή σας , με κίνδυνο να μην βλέπετε την αληθινή ποιότητα των ανθρώπων. Επίσης,συγκεχυμένες συνεργασίες ενέχουν τον κίνδυνο εξαπάτησης.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός ,εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την σχέση σας και θα φέρετε εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής. Μετά τις 9 του μήνα,σε εσάς τους δεσμευμένους Τοξότες, αυξάνεται η συντροφική σας διάθεση και έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σας να συμπορευτείτε με το ταίρι σας και να μοιραστείτε μαζί του τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες σας.Χρειάζεται προσοχή όμως να προφυλαχτείτε απο παγίδες μην βίωσετε την απάτη.
  • Οι αδέσμευτοι : Εσείς του 3ου δεκαημέρου μέχρι τις 9 του μηνός, ίσως μαζί με την δουλειά βρείτε  και έναν έρωτα που ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σας,επίσης είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια ερωτική γνωριμία στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μετά τις 9 του μήνα, έσεις οι αδέσμευτοι Τοξότες, πιθανότατα να περάσετε πολύ καλά αλλά προσοχή στις επιλογές σας και μάλλον ήρθε η στιγμή να βρείτε το άλλο σας μισό και να ενωθείτε.

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι Αιγόκεροι, μέχρι τις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα εσεις του 3ου δεκαημέρου, περνάτε όμορφες στιγμές και είναι ιδιαίτερα θετικό για σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας, να ψυχαγωγηθείτε και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 6ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, ομορφαίνει την καθημερινότητά σας και ίσως κάνετε κάποια σχέση μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Δεν αποκλείεται όμως να εμπλακεί το όνομά σας σε κάποιο σκάνδαλο ερωτικής φύσεως που θα επηρεάσει τη φήμη σας εντός του εργασιακού σας περιβάλλοντος και θα σας προκαλέσει εσωτερική αναστάτωση.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός ,εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές έρωτα και πάθους, θα αναθερμάνετε την σχέση σας και θα σκέφτεστε έντονα το ενδεχόμενο απόκτησης ενός απογόνου. Μετά τις 9 του μήνα, εσάς τους δεσμευμένους Αιγόκερους, θα σας απορροφήσει η καθημερινότητα ίσως να μην αταποκρίνεται στα ιδανικά και στην φαντασία σας και να θέλετε να ξεφύγετε, αλλά προσπαθήστε να βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την σχέση σας.
  • Οι αδέσμευτοι : Για σας του 3ου δεκαημέρου μέχρι τις 9 του μηνός, αναμένονται φλέρτ και πάθος ,υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος. Μετά τις 9 του μήνα, για σας τους αδέσμευτους Αιγόκερους, η Αφροδίτη σας βάζει στη διαδικασία να φλερτάρετε με κάποιο συνάδελφο, ομως προσοχή στις παρανοήσεις και στις συκοφαντίες.

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι Υδροχόοι, μέχρι τις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα εσεις του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το οικιακό σας περιβάλλον και να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε κάποιες αλλαγές που θέλετε. . Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 5ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, θα σας ανανεώσει,θα σας  δημιουργήσει την ανάγκη να διασκεδάσετε και να ζήσετε έναν έρωτα που θα θυμίζει τα εφηβικά σας χρόνια.Το ενδεχόμενο όμως να απογοητευτείτε ειναι μεγάλο καθως και μπορείτε να πέσετε θύματα εξαπάτησης και διπλών σχέσεων.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός ,εσείς του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με το σύντροφο σας και η ανάγκη σας για διασφάλιση της ιδιωτικής σας ζωής είναι αυξημένη. Μετά τις 9 του μήνα, εσείς οι δεσμευμένοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανανεώσετε τον έρωτα σας, το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται, αλλα προσέξτε τις υπερβολές και το ενδεχόμενο μην απογοητευτείτε απο τον σύντροφο σας.
  • Οι αδέσμευτοι : Για σας του 3ου δεκαημέρου μέχρι τις 9 του μηνός, δέχεστε ερωτική πρόταση από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν. Μετά τις 9 του μήνα, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται , αναμένονται φλέρτ, έντονες ερωτικές στιγμές,αρκετό πάθος και η λίμπιντό σας ανεβαίνει στα ύψη.Προσόχη μονο στς υπερβολές και στις εξαπατήσεις.

12ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένοι Ιχθύς, μέχρι τις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να περάσετε χρόνο με συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και να γνωρίσετε καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Με την είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 4ο  ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σας και θα επικεντρώνεστε στις βαθύτερες επιθυμίες σας σε σχέση με την ερωτική σας ζωή.Επίσης οι σχέσεις με τους γονείς και την οικογένεια δεν είναι ξεκάθαρες και ικανοποιητικές καθώς και δεν αποκλείεται να μπείτε σε διαδικασία αναζήτησεις συνεχών αλλαγών κατοικίας μέχρι να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί ψυχικά.

  • Οι δεσμευμένοι: Μέχρι τις 9 του μηνός ,για σας του 3ου δεκαημέρου, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ουσιαστική αυτό το διάστημα, και κάποιες σύντομες αποδράσεις, θα τονώσουν τον έρωτα σας. Μετά τις 9 του μήνα,  εσείς οι δεσμευμένοι Ιχθύς, θα θελήσετε  να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σας.
  • Οι αδέσμευτοι : Για σας του 3ου δεκαημέρου μέχρι τις 9 του μηνός, μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα, με τον οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα. Μετά τις 9 του μήνα, οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά που θα σας θα ξεκλέψουν χρόνο και δεν θα έχετε την ανάλογη  χαλάρωση και ηρεμία.