Αρχική Eπικαιρότητα Διεγράφη από την ΝΔ ο Χρήστος Σκαλούμπακας μετά τις χυδαίες αναρτήσεις

Διεγράφη από την ΝΔ ο Χρήστος Σκαλούμπακας μετά τις χυδαίες αναρτήσεις

Εκτός ΝΔ είναι πια ο Χρήστος Σκαλούμπακας, ο οποίος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις αδιανόητες αναρτήσεις του.

Διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Χρήστος Σκαλούμπακας για ρεβανσιστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Η απόφαση φέρει την υπογραφή του γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Λευτέρη Αυγενάκη και έρχεται σε συνέχεια ακραίων και ρεβανσιστικών αναρτήσεων του Χρήστου Σκαλούμπακα στο διαδίκτυο.

Το όλο ζήτημα με τις ρεβανσιστικού ύφους αναρτήσεις στο διαδίκτυο είχε αναδείξει και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook. Η κ. Ακρίτα, η οποία, μάλιστα, είχε υποχρεώσει στο παρελθόν τον κ.Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της, δημοσίευσε αναρτήσεις του κ.Σκαλούμπακα ο οποιος έγραφε μεταξύ άλλων: “Ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια”.

Μάλιστα, απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν «έρθει ξανά η Δεξιά».

“Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;”, σχολίασε η κ.Ακρίτα για τον γιο του αρχιβασανιστή της Χούντας, Παναγιώτη Σκαλούμπακα.