Αρχική Eπικαιρότητα To φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ στην …….. Εύη Τατούλη

To φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ στην …….. Εύη Τατούλη

Δεδομένου ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Αρκαδίας την Εύη Τατούλη έχουν ξεκινήσει να την φλερτάρουν άλλα κόμματα και αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και γιατί να μην την φλερτάρει;

  1. Η Εύη Τατούλη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Αρκαδία και αυτό δεν αφορά μόνο τις πόλεις αλλά και όλα τα χωριά που επισκέπτεται με ιδιαίτερη φροντίδα.
  2. Το ποσοστό που πήρε στις προηγούμενες εκλογές ήταν απίστευτα μεγάλο εν συγκρίσει με την τεράστια πτώση της Νέας Δημοκρατίας πανελλαδικά.
  3. Στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απέσπασε το εξωπραγματικό ποσοστό 65,36% στον νομό όταν 5 παρατάξεις στάθηκαν απέναντί του. Ποσοστό που αφορά τον Πέτρο Τατούλη προσωπικά, πάνω από κόμματα και οποιαδήποτε συμφέροντα. Και εύκολα και απλόχερα αυτό το ποσοστό θα μεταπηδήσει στην Εύη Τατούλη αφού αγκαλιάζει τους Αρκάδες με την ίδια στοργή και αγωνία όπως ο πατέρας της.
  4. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αξιοποιεί τα στελέχη της με τον καλύτερο τρόπο, όταν εμφανίζει σημάδια αχαριστίας, όταν πετάει στα σκουπίδια ανάλογα με τα νούμερα της πανελλαδικά τους ικανούς, τότε γιατί αυτούς τους άξιους να τους χάσει η χώρα από την πολιτική σκηνή; Γιατί να μην τους βγάλει στο προσκήνιο ένα άλλο κόμμα με ριζοσπαστικές και φιλόδοξες ιδέες;

Συμπερασματικά περιμένουν όλοι την επίσημη ημερομηνία των εκλογών. την σύνθεση των ψηφοδελτίων, την επίσημη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύη Τατούλη και την δική της απάντηση.

Σ.Μπαλή