Αρχική Eπικαιρότητα Θρήνος και οδυρμός στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα στη Μυτιλήνη (Βίντεο)

Θρήνος και οδυρμός στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα στη Μυτιλήνη (Βίντεο)

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στη Μυτιλήνη.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love σκόρπισε τη θλίψη στο πανελλήνιο, με τον ξαφνικό του θάνατο, όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και σκοτώθηκε ακαριαία.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πάνου Ζάρλα, τη Λέσβο έφτασαν από το βράδυ της Δευτέρας, πολλοί συμπαίκτες του από το Power of Love, οι οποίοι θα παραβρεθούν σήμερα στην κηδεία του. Ανάμεσα σε αυτούς ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος, η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Κάββαλος κ.α.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love,Στέλλα Νικολάου, αλλά και η πρώην σύντροφος του, Στέλλα Μιζεράκη. Μάλιστα, η Στέλλα έφτασε στη Μυτιλήνη με το ίδιο πλοίο που μετέφερε τη νεκροφόρα με το φέρετρο του Πάνου.

Λίγη ώρα πριν την κηδεία, ο πατριός του Πάνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μαζί σου. Τα λόγια του προκαλούν συγκίνηση: «Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα! Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Πήγε στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love.

Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα. Εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα. Δεν μπόρεσε να «μαζέψει» τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά, με τα γνωστά αποτελέσματα».

Η μητέρα του Στέλλα Νικολάου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον χαμό του παιδιού της:

«Εγώ μένω στη Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία, η σωρός του θα ταξιδέψει και την Τρίτη έχει κανονιστεί η κηδεία του. Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο. Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πηγή: eleftherostypos.gr